Sevgililer Günü için Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Günü için Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1998 00:00

Kalpteki sırlar
Haberin Devamı

Eşinize ya da sevgilinize aşkınızı ifade edebilecek bir armağan arıyorsanız, Tiffany & Co.’nun minik kalpleri, büyülü mavi kutusunda sizleri bekliyor. Ünlü mücevher tasarımcısı Paloma Picasso’nun Küçük Sırlar adını taşıyan ve ‘‘Her kalpte bir sır gizlidir’’ sloganını simgeleyen minik kalpleri, kolye, broş, küpe ya da gümüş ve altın alternatifleri ile her bütçeye hitap ediyor.

Sempatik hediyeler

Sevgililer Günü için çeşitli markalara ait cam, porselen ve gümüşten yapılmış birçok sempatik hediye alternatifinin sergilendiği bir bölüm kurulan Monev Exclusive Mağazaları’nda şubat ayı boyunca tüm kalpli ürünlerde yüzde 10 indirim uygulanacak.

Aşkın rengi

Seiko’nun birbirinden renkli modelleri arasında yer alan kırmızı silikon kayışlı saatleri, aşkın sıcak rengini sevgilinizin koluna yansıtacak. Cıvıl cıvıl ve spor modellerden oluşan Seiko Kinetic Arctura 50 Serisi’nin kırmızı silikon kayışlı saatleri sevgilinizin vazgeçemediği aksesuarlarından biri olacak.

Sevgi motifleri

Rugstore - 3K Halı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tüm sevgililer ile birlikte kutluyor. Sefaköy’de bulunan Rugstore mağazısında canlı müzik eşliğinde pastalarını yiyerek içeceklerini yudumlayan sevgililer, yarınları için en güzel halı ve kilimleri seçebilecekler.

Romantik bir gece

65 odası ve adeta bir ev sıcaklığındaki zarif atmosferi ile Four Seasons Hotel İstanbul, Sevgililer Günü’nü kutlamaya hazırlanan çiftlere farklı bir alternatif sunuyor. 14 Şubat gecesi otelin avlusunda bulunan Seasons Restaurant’ta canlı müzik ve küçük sürprizler eşliğinde şef Carlo Bernardini’nin hazırladığı özel bir mönü sunulacak.

Bahçeşehir’de müşterilerine hizmet veren Step Home Dekor, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle farklı ürünleri satışa sunuyor. Mağazada ev ve ofis dekorasyonu ile ilgili ithalv ve özel tasarım ürünler bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!