Serdar Ortaç Kılıbık Olduğunu Söyledi!

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç Kılıbık Olduğunu Söyledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 01:44

8 Ocak Cuma akşamı yayınlanan İşte Benim Stilim 2016 6. bölüm galasına konuk olarak katılan ve şarkılarıyla renk katan Serdar Ortaç, kılıbık olduğunu söyledi. ''Kadınların dediği olur'' ifadesini kullanan Serdar Ortaç, jüri üyesi Hakan Akkaya'ya ise ''Hakkı'' ismini taktı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en tarz ve en stil kadını seçilmek için 16 ünlü kadının yarıştığı İşte Benim Stilim 2016'nın 8 Ocak Cuma günü yayınlanan 6. bölümüne Hande Yener ve Serdar Ortaç şarkılarıyla renk kattı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, yarışmacılardan İnci Pars'ı beğendiğini söyleyince Hakan Akkaya, Serdar Ortaç'ın güzel kız görünce dayanamadığını ifade etti. Bunun üzerine Hande Yener, Serdar Ortaç'ın evlendikten sonra ''eşim kızar'' düşüncesiyle kendi dansçılarıyla bile dans etmeyi bıraktığını söyledi.

Bu sözlerin ardından Serdar Ortaç ise ''ben kılıbık bir erkeğim ve kadınların dediği olur'' dedi. Hakan Akkaya da takılmadan edemeyen sanatçı Hakan Akkaya'ya ''Hakkı'' ismini taktı.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim 2016 yarışmasının jüri kadrosunda; İvana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en zorlu jüri üyeleri karşısında kendi tarzlarını beğendirmek için kıyasıya yarışan İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları ise; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder.

Serdar Ortaç Kılıbık Olduğunu Söyledi

SERDAR ORTAÇ KİMDİR?

16 Şubat 1970'te İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesi'nde doğan Serdar Ortaç, ilk öğrenimini Kocamustafapaşa'da ve orta öğrenimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı. Lise öğrenimini ise Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi, Torna ve Tesviye bölümünde tamamladı. Babası küçük bir dükkanda torna tezgahı olan plastik kalıpçısıydı. Çocukluğunda babasının yanında çalışır, hafta sonları ise simit ve su satardı. Babası sayesinde iş hayatını ve ayakta durmayı öğrendiğini, bir çok şeyi babasına borçlu olduğunu sanatçı sık sık dile getirmektedir. Yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Haberin Devamı

Bir sene kadar İstanbul'da özel radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Radyo programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından dönemin en büyük plak şirketlerinden biri olan RAKS ile anlaşma yapması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

BAKMADAN GEÇME!