Seni öldüreceğim

Güncelleme Tarihi:

Seni öldüreceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 09:21

Oktay Kaynarca’yla boşanmak için bugün hakim karşısına çıkacak olan Melek Angun, evliliklerini sona götüren süreci anlattı: “Biz birbirimizi seviyoruz ama aileden bazı kişiler araya girdi, bu durum bizi evliliğimizi bitirmeye zorladı.”

Haberin Devamı

Geçtiğimiz temmuzda nikâh masasına oturan Oktay Kaynarca ve Melek Angun, evlilikleri bir yılı doldurmadan ayrılık kararı aldı. Kaynarca’nın İstanbul Aile Mahkemesi’nde açtığı boşanma davası bugün görülecek, çift evliliklerini bitirmek üzere hakim karşısına çıkacak.
  
Melek Angun ve Oktay Kaynarca, evliliklerini sona götüren süreçle ilgili farklı iddialarda bulundu.       

“Aramızdaki şiddetli geçimsizlik, evliliğin ilk aylarından itibaren başladı” diyen Kaynarca, eşinin kendisini çok kıskandığını söyledi: “Beni kıskandığı için sürekli rencide edip sıkıntı yarattı. Bana ve çevreme güvenmedi. Hatta müşterek konutumuza dahi gelmeme rıza göstermedi.”

AİLEMLE GÖRÜŞMEMİ İSTEMİYORDU          

Oktay Kaynarca, eşiyle arasındaki sorunların aile bireylerine yansıdığını da ileri sürdü:
“Eşim, evlilik birliğinin devam şartı olarak aile bireylerimle ilişkimi kesmemi istedi. 15 Mart’ta bana ‘Lafı uzatmaya gerek yok. Benim şartım ya Onur (Oktay Kaynarca’nın kız kardeşi) gidecek ya da bu iş bitecek, boşanacağız’ şeklinde mesaj atarak kardeşimle ilişkimi kesmemi istedi.”
Melek Angun ise darp edildiği iddiasıyla Oktay Kaynarca hakkında şikayette bulundu.

AİLESİ YÜZÜNDEN BİTTİ

Basına yansıyan iddiaların ardından Kelebek’e konuşan Melek Angun, ilişkilerinin neden bittiğini anlattı:
“Oktay’la birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Perşembe günü (bugün) mahkememiz var ve biz boşanmak için imza atacağız. Aslında birbirimizi severek evlendik, halen de seviyoruz. Zaten aramızdaki sorun sevginin, aşkın bitmesi değil; onun çevresindeki insanlar tarafından suistimale uğraması. Aileden bazı kişiler araya girdi, bu durum bizi evliliğimizi bitirmeye zorladı. Tek neden bu.

Oktay çok iyi, çok dürüst biri. Beni sever, bana zarar gelmesini asla istemez. Ben de kendisine karşı aynı duyguları besliyorum. Ama kısmet böyleymiş. Belki ikimiz de ayrılınca daha mutlu olacağız. ‘Ben kaybettiğim aşkımın yasını tutuyorum’ demiş, doğrudur. Ben de Oktay’ı sevdim ve hep seveceğim. Sevgim bitmedi.”

Haberin Devamı

TAZMİNAT İSTEMİYORUM

Haberin Devamı

Melek Angun, boşanma davasında Oktay Kaynarca’dan 500 bin lira tazminat isteyeceği iddiasına şöyle yanıt verdi: “Boşanmada tazminat talebim yok. Ne benim onun parasına ihtiyacım var ne de onun benim parama. Ben evlendiğimde de işime devam eden bir insandım. Önceki gün baş başa oturup veda yemeği yedik, konuştuk. Kendisinden hiçbir maddi talebim olmadığını söyledim. Benim derdim para değil. Hiçbir şey istemiyorum.”

6 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Melek Angun’u işyerinde “Seni öldüreceğim, boynunu kıracağım” diyerek tehdit ettiği ve şiddet uyguladığı iddia edilen Oktay Kaynarca hakkında, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı. 1 yıl 4 aydan 6 yıla kadar hapsi istenen oyuncunun yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Adliyesi’ndebaşlanacak.

Haberin Devamı

ŞİKAYETİMİ GERİ ÇEKTİM

Kendisini darp ettiği iddiasıyla Oktay Kaynarca hakkında şikayette bulunan Melek Angun, “Aramızda geçenler, yazıldığı gibi abartılı şeyler değildi. Küçük ve tatsız bir olaydı. Bununla ilgili şikayetimi de geri çektim zaten” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!