Senden Bana Kalan TV’de ilk kez ekrana geldi! - izle

Güncelleme Tarihi:

Senden Bana Kalan TV’de ilk kez ekrana geldi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 10:10

Başrollerini ekranların sevilen iki genç oyuncusu Ekin Koç ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı “Senden Bana Kalan” sinema filmi TV’de ilk kez dün akşam ekranlara geldi. Kanal D’de yayınlanan film sosyal medyaya damga vurdu. İşte Detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Nisan ayında vizyona girerek büyük izlenme rekoru kıran Senden Bana Kalan sinema filminde Ekin Koç ve Neslihan Atagül’ün canlandırdığı ölümsüz bir aşk hikayesi konu ediliyor. Sinemalarda izleme fırsatı bulamayan veya kaçıranlar için Senden Bana Kalan’ı TV’de izleyiciler ile buluştu. Tv’de yayınlanan film izleyenleri kendine hayran bırakırken sosyal medyadan da yorum yağmuruna tutuldu.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yapımcılığını ise ANS Prodüksiyon ekibinin üstlendiği Senden Bana Kalan filminin başrollerinde televizyon ve sinema dünyasının başarılı iki ismi Ekin Koç ve Neslihan Atagül yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Gamze Pelin Gökçe, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener, Wilma Elles ve Doğa Konakoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor.

Haberin Devamı

SENDEN BANA KALAN FRAGMANI

SENDEN BANA KALAN KONUSU:

Küçük yaşta annesi ve babasının ölümü ile kimsesiz kalan Özgür, büyükbabasından kalan mirasın tek varisidir. Anne ve babasının olmayışı yüzünden zenginlik içinde şımartılarak büyütülen Özgür, sorumsuz, rahat biridir. Ancak 18 yaşına geldiğinde hayatın hiç de umduğu gibi gitmeyeceğini görür. Büyükbabasının ölmeden önce yazdığı vasiyetinde Özgür’den mirasa sahip olabilmesi için verilen şartları yerine getirmesi istenmektedir. Eğer Özgür verilen görevi yerine getirmezse büyükbabasının bıraktığı mirasın sadece binde birini alacak, geri kalan kısmının hayır kurumlarına bağışlanacaktır.

İstanbul’dan Çanakkale’nin Adatepe köyüne taşınması ve bir yıl orada parasız pulsuz kalarak devlet okulundan mezun olması gerekmektedir. Mirasa sahip olabilmek için istemeden de olsa Adatepe’ye giden Özgür, hayatında belki de hiçbir yerde yaşayamacağı bir hayata böylelikle adım atmış olur.

Adatepe’deki yaşama ayak uydurmada biraz zorlansa da zamanla burada yaşamaya alışır. Ancak Adatepe’de onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Hayatına hiç beklemediği bir anda giren Elif, Özgür’ün zor günlerinde yanında olacaktır. Ancak Elif’in çok önemli bir sırrı vardır. Bakalım bu sır Elif ve Özgür’ün aşklarına engel olabilecek mi? Elif ile mutlu dolu dolu bir yıl geçiren Özgür, bu zaman boyunca ulaşmak istediği aslında büyükbabasının mirası değil, geçmişi, hatıraları, çocukluğu ve aşkı olacaktır.

Haberin Devamı

Elif ve Özgür’ün etkileyici aşkına tanık olacağınız Senden Bana Kalan filmini mutlaka izleyin.

SENDEN BANA KALAN ''ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ'' ŞARKISI

Başrollerini Neslihan Atagül ve Ekin Koç'un paylaştığı sıcacık bir aşk hikayesi olan Senden Bana Kalan filminin ölümsüz şarkısı Ölünce Sevemezsem Seni...

Senden Bana Kalan TV’de ilk kez ekrana geldi - izle

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Neslihan Atagül, 2005 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır. Şuan Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okumakta olan Atagül, 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırmış ve hemen ardından bir reklam filminde rol almıştır.

Haberin Devamı

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak 2006 yılında Yaprak Dökümü isimli dizide başlayan güzel oyuncu, sinema dünyasına ise yine aynı yıl İlk Aşk isimli film ile giriş yapmıştır. İlk Aşk filmi ile “Altın Koza Film Festivali’nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan Atagül, kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı.

2011 yılında Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğindeki Hayat Devam Ediyor isimli TV dizisinde oynamış ardından 2012 yılında da Araf filminde rol almıştır. Atagül 2013 yılına gelindiğinde ise Fatih Harbiye dizisinde başrol oyuncu olarak yer almıştır. Şuan halen yayınlanmaya devam eden Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşan güzel oyuncu 3 yıllık aşk yaşadığı sevgilisi Kadir Doğulu ile nişanlıdır.

Haberin Devamı

Senden Bana Kalan TV’de ilk kez ekrana geldi - izle

EKİN KOÇ KİMDİR?

21 Haziran 1992 Antalya doğumlu olan Ekin Koç, Türk televizyon ve dizi oyuncusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nden mezun olan Ekin Koç, ardından 35 Buçuk Sanat Akademisi’nde usta oyuncu Vahide Perçin’den özel oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” isimli dizide başlamıştır. Ancak dizi reytinlerden düşmesi sonucu yayından kaldırıldı. Yakışıklı oyuncu, daha sonra 2014 yılında “Benim Adım Gültepe” isimli dizide Seyfi karakterini oynamıştır. Ancak bu dizi de yine düşük reyting sebebi ile yayından kaldırıldı.

Haberin Devamı

2015 yılında güzel oyuncu Neslihan Atagül ile başrollerini paylaştığı “Senden Bana Kalan” isimli sinema filminde sevenleriyle buluşan Ekin Koç, şimdilerde ekranların izlenme reytingi kıran Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterine can vermektedir.

BAKMADAN GEÇME!