Survivor Semih Öztürk, Erol Evgin'in klibinde oynamış

Güncelleme Tarihi:

Survivor Semih Öztürk, Erol Evginin klibinde oynamış
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 21:38

Dominik’te Survivor 2016’da yarışan Semih Öztürk’ün, yıllar önce Erol Evgin’in klibinde oynadığı ortaya çıktı. O zamanlar şimdiki halinden çok farklı bir imaja sahip olan Semih Öztürk’ün o dönemdeki görünümü görenleri şaşırttı. Semih Öztürk’ün o klipteki görüntülerinin detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Survivor 2016’nın dikkat çeken yarışmacılarından olan Semih Öztürk’ün yıllar önce Erol Evgin’in klibinde rol aldığı ortaya çıktı. Semih Öztürk, o dönemlerdeki sakalsız imajı dikkat çekti. Semih Öztürk’ün o klipteki halini görenler onu tanımakta zorlandı.

Survivor’ın Semih’i, 2011 yılında sanatçı Erol Evgin’in “Gözbebeğim Sen Çok Yaşa” albümünden “Gel Otur Yanıma” isimli şarkısına çektiği klipte rol almış. Semih Öztürk, Erol Evgin’in Nefise Karatay ile birlikte oynadığı klipte Erol Evgin’in gençliğini canlandırmış.

Survivor Semih Öztürk, Erol Evginin klibinde oynamış

Semih Öztürk kimdir?

Semih Öztürk, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Bursa’lıdır. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Ardından Güney Fransa’ya gitti ve Paul Valery Üniversitesinde tiyatro eğitimi aldı. 2014 yılında Ütopya yarışmasına katıldı ve bu yarışma sayesinde adını duyurdu. Şu an, Survivor 2016’da yarışıyor.

BAKMADAN GEÇME!