Selülitte mucize vaat eden tedavi

Güncelleme Tarihi:

Selülitte mucize vaat eden tedavi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 14:16

Hem kilolardan hem selülitten kurtulabilirsiniz. FDA onaylı bu tedavi yöntemi, kilo verirken selülit tedavisi de yapıyor.

Haberin Devamı

Diğer tedavi yöntemlerinde kullanılan tüm yöntemlere ek olarak iki farklı dalga boyundaki ışık enerjisi ve photomology adı verilen teknolojisi ile Smoothshapes, kalıcı etkiler vaat ediyor. Tedavisi normal olarak 12 seanstan oluşuyor ve tedavi edilecek bölgeye göre her bir seans minimum 40 dakika sürüyor.

Uzmanlar, tedavinin etkilerinin genellikle altıncı seanstan sonra hissedilebildiğini ve tedaviden üç ay sonrasına kadar bile iyileşmenin devam ettiğini belirtiyor.

Vücudun üst bacak, baldır, kalça, bel, karın ve sırt bölgesinde kullanılabiliyor. Sadece hamile kadınlarda kullanımı tavsiye edilmiyor.

Tedavi sürecinde dikkat edilmesi gereken bir nokta var o da bir hafta öncesine kadar alkol kullanımını minimum oranda tutmak gerekiyor. Özelikle vücudun su toplamasına karşı bu önlem alınmalı. Yine bir hafta öncesine kadar bronzlaştırıcı krem vb. kozmetik ürünleri kullanılmaması gerekir. Tedavi günlerinde böbrek hareketliliğini arttırmak için bol su tüketmek gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!