Şehre dönüş keyfi City’s’de

Güncelleme Tarihi:

Şehre dönüş keyfi City’s’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2008 00:00

Bayram alışverişinde en hararetli günlere giriyoruz. Bu, alışveriş yapmak için son haftasonu. Çocuklara ve kendinize yeni giyecekler almanız, ziyarete giderken götürmek üzere hediye veya çikolata seçmeniz gerekiyor. Alışveriş yaparken, güleryüzle karşılanacağınız, hayatınızı kolaylaştıracak, önünüze farklı seçenekler sunacak, dünyanın en ünlü markalarının yeni koleksiyonlarını görebileceğiniz bir yerde olmak istemez misiniz?

Haberin Devamı

City’s Nişantaşı, yenilenen vitrinleri ve kampanyaları ile sizi bekliyor. Üstelik iyi vakit geçirmek isteyenler için kapıları bayram boyunca açık. Tüm damak tadlarına hitap eden, dünya mutfaklarının en iyi lezzetlerini sunan şık restaurantları, yemek yemeyi zevke dönüştürüyor. Gece 22.00’den sonra da devam eden eğlenceye katılabilir, Citylife Sinemaları’nda güzel bir film izleyebilirsiniz.

BAYRAMA ÖZEL KAMPANYALAR

5 Ekim’e kadar yapacağınız alışverişlerin yüzde 50’si tutarında, 31 Ekim’e kadarki alışverişlerinizde kullanmak üzere D&G ve Gianfranco Ferre’den alışveriş çeki fırsatı.

Jean’s Paul Gaultier 08-09 Sonbahar/Kış Koleksiyonu Fransız stilini, siyah-beyazın zıtlığıyla birleştiriyor. Hem korselerin hem kamuflajlı kıyafetlerin yer aldığı koleksiyonda kullanılan zarif örgü biçimleri sizi adeta Eyfel kulesine bir yolculuğa çıkarıyor. Üstelik tüm bunlara yüzde 50 indirimle sahip olabilirsiniz.

Doğum öncesinde anne, doğumdan itibaren ise çocukların sağlıklı gelişimine yönelik tasarlanmış ve Avrupa Güvenlik normları doğrultusunda üretilmiş ürünler satan Mothercare’de, 6 Ekim’e kadar yapacağınız alışverişlerde, 3 ürünün 1’ini Mothercare sizlere hediye ediyor. Yaz sezonu ürünlerinde yüzde 50 + yüzde 25 indirimi de devam ediyor.

Trussardi’de yüzde 50 indirim fırsatı var. Trussardi erkeği, klasik çizgilere sahip ve spor şıklığı tercih ediyor. Dar kesim, uzun yün kabanlar, deri kısa montlar, streç ve koyu renkli pantolonlar bulabilirsiniz. Trussardi kadını ise hem sade hem şık. Kabanlarda kürklü yakalar, boğumlu kollar; montlarda ise yüksek bel aksesuvarlar var. Elbise sevenlere saten, koton, yünlü alternatifler, pantolonu tercih edenlere deri, koton, ispanyol paça alternatifler sunuluyor.

Steve Madden, 5 Ekim’e kadar "Madd Money" (Çılgın Para) isimli bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında; yeni sezon koleksiyonundan 200 YTL ve üzeri alışveriş yapan herkese, anında 10 YTL kazandıran "Madd Money" sunuluyor. Daha fazla indirim kazanmak için ise, "Shoes", "Love" ve Peace" kelimelerinden birini Madd Money üzerindeki numaraya kısa mesaj ile gönderen herkes, 10 ila 40 YTL arası ekstra indirimlerden yararlanıyor.

Vücudunuzu şımartın

Kızıldeniz’in tuzları ile üretilmiş, vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş Chakra Spa Koleksiyonu, cilt bakımına yönelik sunduğu özelliklerin yanı sıra, uzun süre kalıcı etkili esansları ile de dikkat çekiyor. Doğal sabunlarıyla da farklılık yaratan Chakra Spa Koleksiyonu, ısırgan otlu, karanfilli, yulaflı, ballı sabun seçenekleri, her tür cildin farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Hand&Body Cream, Liquid Soap, Body Peeling, Milky Shower Jel, Bath Salt, Body Butter, Body Scrub gibi ürünlerin satışa sunulduğu Chakra ile yeni sezon öncesi evinize ve kendinize bir hediye alın, sonbaharı yepyeni karşılayın.

Macerayı seven erkeklere

Marlboro Classics, sadece ürünlere değil, yaşam tarzına önem verenlere hitap ediyor. Değişmeyen kalite ve dayanıklılıkla üretilen ürünler, zamanla daha da iyileşiyor. Açık hava aktivitelerden şehir içi kullanıma kadar Marlboro Classics, tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Egzotik Uzakdoğu teması

Gizia, 2008-2009 Sonbahar/Kış sezonunda Egzotik Uzakdoğu temasını işliyor. Koleksiyonun ilham kaynağı, cennetten kovulan tavuskuşunun hüzünlü hikayesi. Tavuskuşunun renk ve desenlerini, egzotik Uzakdoğu motifleriyle harmanlayan tasarımlar; yeşil, mavi, mor, kırmızı, turkuvaz, sarı gibi canlı renkler ile en koyu ve derin tonları içinde barındırıyor.

Renkli timsah baskılar feminen ruganlar

Sonbaharın romantik yüzünü göstermeye başladığı bugünlerde, Baldinini yeni koleksiyonu ile City’s Nişantaşı’nda. Renkli krokodil baskılar, feminen ruganlar, platform topuklar, birbirinden göz alıcı çizmelerle bütünleşen zengin renk seçenekleri var. Bunlarla uyumlu montlar, çantalar ve aksesuvarlar bulabilirsiniz.

Bayramda da açık

City’s Şeker Bayramı’nda da ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Yalnız bayramın ilk günü açılış saatinde bir değişiklik var. Normalde 10.00-22.00 arasında hizmet veren alışveriş merkezi, 30 Eylül Salı günü 13.00’te açılacak. Kapanış saati aynı. Elbette sinema, bar ve restoranlar 22.00’den sonra da hizmete devam edecek.

80 çeşit çikolata bir arada

City’s’in içinde yer alan Valrhona, dünyaca ünlü bir Fransız çikolata markası. Üretimde kullanılan yüksek kaliteli kakao çekirdeklerini özenle seçiyorlar. Çikolatayı tamamen kendilerine özgü yöntemlerle üretiyorlar. Mağazada, dört ana aile üzerine çeşitlendirilmiş 80 çeşit çikolata satılıyor. Bunlardan birincisi; Yöresel Tatlar Koleksiyonu. İstisnai ekimlerden elde edilen çikolataları ihtiva ediyor. Diğer bir seri Grand Cru de Terroir, en iyi kakaoların yetiştirildiği toprakların bir resmi olarak, tipik çikolataları bir araya getiriyor. Üçüncü seri, Grand Crus Evliliği, Valrhona uzmanlarının orijinal ahenkler ile kompozite ettiği bir seri. Dördüncü seri ise, sanatçılara ithaf edilen ve işlenebilir hammaddeler sunan Profesyonel İmza serisi. Profesyonel İmza seri, Ecole de Grand Chocolate okulu danışmanlarının, dünyanın en iyi laboratuvarlarında titizlikle hazırladığı, mükemmel denge ve aroma sabitliğine sahip olan çikolatalar.

Taze ve renkli saatler

Swatch, 2008 sonbahar-kış sezonu için taze ve renkli bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyonda altı farklı tema var. A Modern Muse, sofistike kadının aklına ve çekiciliğine hitap ediyor. Pretty Please, bir kadının hem masum çocuk, hem de baştan çıkarıcı vamp karakterini dile getiriyor. Face The Magic, renklerin korkusuzca oyun oynadığı bir dünya çiziyor. Street Shots, kuralları yıkmak isteyen asi gençlere zemin hazırlıyor. Classichic, doğallıktan klasiğe yol alan erkeğin resmini çiziyor. Mücadeleci, kendini spora adamış ve yüksek performans gösterenlere ise Volcanic Sports ailesi dayanıklı malzemeleri, moda bilinçli tasarımlarla birleştirerek sesleniyor.

Ünlü tasarımcı Yamamato Türkiye’de

Mandarina Duck, ünlü tasarımcı Yohji Yamamoto’nun tasarımlarından oluşan lüks seyahat grubu ürünleri, çanta ve aksesuvarlardan oluşan Y’s Mandarina koleksiyonuyla Türkiye’de. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyonu City’s Nuxx mağazasında da bulabilirsiniz.

CITYLIFE SİNEMALARINDA BEŞ FİLM BİRDEN

Bayramda Citylife’ta, ailece izleyebileceğiniz animasyon film WALL-E’nin başrolünde kahraman bir robot var. Robert De Niro ve Al Pacino’nun oynadığı Orijinal Cinayet(ler) için fazla söze gerek yok. Profesyonel oyuncu isimleriyle dikkat çeken ve merakla beklenen film, Citylife Sinemaları’nın kusursuz konforu ile buluşuyor. Sorry, If I Love You ise, duygusal filmlerden hoşlananlar için. Diğer iki film ise yerli yapım avanak kuzenler ile Babil MS. Üstelik sinema biletlerini DenizbankBonus kredi kartı ile alan herkes indirim kazanıyor. İndirimin yanında, kartınıza eklenen yüzde 25 bonus da hediyesi.

KUSURSUZ BİR BAYRAM İÇİN GEREKEN HER ŞEY CITY’S’DE

En şık ve en özel çizgilere sahip tasarımlarla hazırlanan kreasyonlar, birbirinden farklı dünya markaları bir arada.

Bayramlıklarınız hazır fakat, temizlenmeye mi ihtiyacı var? Dry Center, titizlikle kuru temizleme hizmeti veriyor.

Ayakkabılarınız Levent Lostra ile çok daha şık ve çok daha parlak.

Tek eksiğiniz bayram şıklığınıza yakışan bir saç ve makyaj ise, aksesuvar uyumundan bakım ürünlerine kadar kişiye özel hizmetler sunan MOS burada.

Bayramda sevdiklerinizin yüzünde güller açmasını istiyorsanız, İncimiz Çiçek sizleri tatlı tebessümlerle dolu bir bayrama davet ediyor.

Trafik ya da otopark sorunu yaşamamak için hoş mekanlarda keyifli dakikalar geçirmekten vazgeçmek zorunda kalmanıza gerek yok. City’s Nişantaşı’nın 1600 araç kapasiteli otoparkında (Icon Parking) her zaman yeriniz hazır.

Sevdiklerinizle hoş bir yemek zamanı! O zaman adresiniz yine City’s Nişantaşı.

Çocukların bayram sevincine en iyi ortak; Party Kids. Siz alışverişinizi yaparken ya da yemeğinizi yerken çocuklarınızın doya doya eğlenmesi için, her zaman güvenle emanet edebileceğiniz bir adres.

Bayram boyunca alışveriş merkezinin birinci katında çocuklar hayallerindeki oyuncakları yaratacaklar. Oyuncak heykeller atölyesi bayramın birinci günü 14.00’te başlıyor ve günde birer saat sürecek dört seanstan oluşuyor. Diğer günlerde ise çalışmalar 13.00’te başlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!