Şehrazat yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehrazat yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2007 12:54

“Binbir Gece”nin salı akşamı ekrana gelen bölümü yine nefesleri kesti ve en çok izlenen program oldu.

Haberin Devamı

 İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümünde, Onur’un annesi Peride, Şehrazat’a imalı sözleriyle, kendisini gelini olarak kabul etmeyeceğini hissettirdi. Peride’nin bu tavrı karşısında gururu incinen Şehrazat ise gözyaşlarına boğuldu.

Kopma noktasına gelen Onur, Şehrazat aşkında bundan sonra neler olacağının yanıtı ise dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümüne kaldı.Kanal

Hürriyet
D’nin başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece”nin Salı akşamı yayınlanan 18. bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi ve izlenme rekorları kırdı. Ekrana geldiği ilk günden itibaren Türkiye’nin gündemine oturan dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 25.1 rating ve yüzde 61.1 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 19.8 rating ve yüzde 48.8 izlenme payı ile yine birinci oldu. Dizinin bu bölümünde; feride, bir toplantı bahanesiyle evine davet ettirdiği Şehrazat’a imalı sözleriyle, gelini olmasını kabul etmeyeceğini hissettirdi. Peride’nin bu tavrı Şehrazat’ı derinden yaralarken, Onur’u da Şehrazat’a karşı mahçup etti. Şimdi tüm Türkiye, bitme noktasına gelen Onur ile Şehrazat aşkında neler alacağını merakla bekliyor. Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Uğur Pektaş’ın oynadıkları sevilen bir diğer dizisi “Arka Sokaklar” da yine zirvede yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!