Satış Okulum'dan eğitim ve iş fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Satış Okulumdan eğitim ve iş fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2008 11:59

Türkiye’nin işsizlik sorununa da çözüm getirme hedefiyle kurulan ve nitelikli satışçı yetiştirmeyi hedefleyen Satış Okulum, İstanbul, Ankara, İzmir, Söke ve Konya’da AFM Sinema salonlarında eğitimlerini başlatıyor…

Haberin Devamı

Satış konusunda uzmanlaşmak isteyen herkese kapısı açık olan eğitim mezunlarına iş imkanı da sunacak. Eğitimleri 22 Nisan'da başlayacak “Satış Okulum” mezunları, öncelikli olarak Satış Okulum’un 15 sponsor şirketi tarafından istihdam edilecek.

Satış Okulum mezunları ilk etapta aralarında Acıbadem Sigorta, Amerikan Life Sigorta, Aroks, Central Car Rental, Derimod, InfoNet, Kırcılar, Kivi, KVK, Koton, New Life Sigorta, Office1Superstore, Riso, Solmaz, Starbucks Coffee, Teknoser, Turcell, YKM ve 55 şehirde 4 bin 800 şirket temsilcisinin üyesi olduğu Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK)’nun da bulunduğu kurumlar tarafından istihdam edilecek. Sadece sponsor şirketlerinin 2008 satış uzmanı talebinin 5 bini geçtiği Satış Okulum eğitimleri, İstanbul, İzmir, Ankara, Söke ve Konya’da eş zamanlı olarak başlayacak ve haftada 2 gün olmak üzere 6 hafta sürecek.

Haberin Devamı

Asemble Eğitim ve Danışmanlık tarafından kurulan ve AFM sinema salonlarında kapalı devre gerçekleştirilecek canı yayınla eğitim verecek olan “Satış Okulum” bu özeliliğiyle de Türkiye ve dünyada bir ilke imza atacak. SMS ve e-mail ile interaktif katılımın sağlanacağı eğitim, sonunda mezunlar, eğitim sonunda perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketler için “nitelikli” satış elamanları unvanını kazanacak.

Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek eğitimler sonrası mezun olanlar, satış ve pazarlama uzmanı arayan şirketlere tavsiye edilerek işe girmeleri sağlanacak.  İlk etapta yaklaşık 1.500 kişiye aynı anda eğitim vermeyi hedefleyen okuldan mezun olanların satış ve pazarlama alanındaki kariyerleri mezuniyet sonrası “uzman” olarak devam edecek.

Eğitim sonunda mezun olanlar, girdikleri sınavda alacakları puanlara göre, Satış Okulum’un sponsor firmaları tarafından, işe alınmak üzere değerlendirmeye tabi tutulacaklar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!