Sarayda dev gece

Güncelleme Tarihi:

Sarayda dev gece
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2006 00:00

Kanal D, yeni yayın döneminin startını önceki akşam Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlediği muhteşem bir partiyle verdi. Ev sahipliğini, Doğan TV Radyo Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin’in yaptığı geceye sanat, iş ve basın dünyasından yüzlerce kişi katıldı. Davetlilerin Kenan Doğulu’nun canlı performansıyla eğlendikleri gecede, yeni yayın döneminde ekrana gelecek programlar da mutfak konseptli bir reklam filmi ile tanıtıldı.

Haberin Devamı

 Kanal D, yeni yayın dönemine önceki akşam, Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlediği muhteşem bir partiyle başladı.

Ev sahipliğini, Doğan TV Radyo Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin’in yaptığı geceye, Doğan Holding Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Doğan Yayın Holding Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Begümhan Doğan Faralyalı ve İstanbul Valisi Muammer Güler de katıldı.

Haberin Devamı

Sinema, tiyatro, müzik, televizyon, medya ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede, Kanal D’nin misafirleri arasında, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, M. Ali Birand, Ferhat Boratav, Uğur Dündar, Taha Akyol, Güneri Cıvaoğlu, Doğan Hızlan, Türker İnanoğlu, Ali Atıf Bir, Eray Kapıcıoğlu,  Emel Sayın, Necati Şaşmaz, Raci Şaşmaz, Nefise Karatay, Halil Ergün, Güven Hokna, Güngör Bayrak, Erdal Özyağcılar, Bülent İnal, Tuğba Büyüküstün, Sinan Tuczu, Ece Uslu, Ece Erken, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Berrak Tüzünataç, Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden, Çağla Kubat, Memet Ali Alabora, Özgür Çevik, Mahir Günşıray, Arsen Gürzap, Engin Cezzar, Zafer Ergin, Özgür Özberk, Settar Tanrıöver, Sinan Çetin, Osman Sınav, Erkan Can, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Metin Uca, Gül Gölge, Ali Sunal, Atilla Arcan, Emel Sayın, Ali Sunal, Hüsnü Özyeğin, Tuncay Özilhan, Ali Sabancı, Özgür Çevik, Ali Kibar, Emine Ün, Osman Merzeci, Sinan Öncel, Sinan Bora gibi birçok ünlü isim vardı.

Davetlilerin Kenan Doğulu’nun iki saatlik canlı performansıyla eğlendikleri gecede, Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği programlar, mutfak konseptli bir reklam filmiyle davetlilere tanıtıldı. Misafirlerin büyük beğeniyle izlediği reklam filmi yoğun istek üzerine ikinci kez gösterildi.

Haberin Devamı

Rol arkadaşıyla aşk olur mu

Geçtiğimiz günlerde, rol arkadaşı Songül Öden ile aşk yaşadıklarına dair haberler çıkan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, isyan etti. Böyle bir ilişkinin olmadığını ve evli bir bayanla yazılıp çizilmesine çok üzüldüğünü ifade eden Tatlıtuğ, "Beni bir başkasıyla yazsınlar ama rol arkadaşım evli barklı bir insan. Böyle bir şey olabilir mi?" diyerek tepki gösterdi.

Yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç’la birlikte geceye katılan ünlü şovmen Okan Bayülgen, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Sevgilisiyle birlikte medya mensuplarının sıkı markajı altında davet alanına giren Bayülgen, konukların da dikkatini çekti. Bunu fark eden Bayülgen, medya mensuplarını uyararak daha fazla görüntü alınmamasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!