Şapkasız kadın kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Şapkasız kadın kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Moda yaratıcıları, son yıllarda kadınlara şapka sevgisini yeniden aşılamak istiyor. 2000 yılında kadınlar yine şapkasız sokağa çıkmayacaklar.

2000 yılının modelleri, görkemli defilelerle tanıtılırken, mankenler ilginç şapkalarla podyumlara çıktılar. Yeni şapka modelleri okadar çeşitli ki, her kadın bunların arasından kendine uygun olan bir modeli seçebilir. Size ünlü moda yaratıcılarının şapka modellerinden birkaçını sunuyoruz. Önümüzdeki yıl şapka giymeye kendinizi hazırlamalısınız:

2000 yılının simgesi hasır şapkalar olacak. Yves Saint Laurent'in siyah beyaz çizgili hasır şapkası sade ve kibar görüntüsüyle kadınların ilgisini çekecek.(solda) Geniş kenarlı şapkanın tepe kısmı başa iyice oturuyor ve yüzü gizliyor. Torrente'nin bu şapkası kadınlara gizemli bir görünüş kazandırıyor.

Her zaman büyük yeniliklere açık olan Chanel modaevi de kenevirden yapılmış şapkayla bu yarışa katıldı. Yüzü tamamen kapatan şapkanın başa oturan kıskı kanaviçe türü bir kumaştan yapılmış. Tarih öncesi kıyafetlerden esinlenen Paco Rabanne, metal kıyafeti tamamlayan metal şapkayla, defilelerde büyük alkış aldı.

Organtin bantlardan oluşan bu şapka için Christopher Rouxel, özel bir saç modeli uygulanmasını şart koşuyor. Metal ve kalın saten karışımı bu şapkanın en önemli özelliği tam ortasındaki sarı çiçekler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!