Sahnede vahÅŸi oluyorum

Güncelleme Tarihi:

Sahnede vahÅŸi oluyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

Funda Arar, sahne ışıklarının karakterini tamamen değiştirdiğini ve kendisini vahşileştirdiğini söyledi:

Funda Arar'ın fotoğrafları için tıklayın...

"Ben hasta olsam bile sahnede iyileşiyorum. Zaten sahne ışıkları altında normal hayatımdan çok farklı bir karaktere bürünüyorum. Orada günlük hayattakinden çok daha vahşiyim. Normalde ise durağan ve sessiz biriyimdir."

Sahnede vahÅŸi oluyorum
Biraz yorgun gördüm sizi... Aklıma sanatçıların yorgun ya da hasta olmalarına rağmen sahneye adım attıkları anda her şeyi unutmaları geldi. Siz sahnede nasılsınız?

- Evet, hasta olsam bile sahnede iyileşiyorum. Zaten sahnede normal hayatımdan çok farklı bir karaktere bürünüyorum. Herkes aynı şeyi söylüyor. Sahnede vahşi oluyorum, daha hareketliyim. Vahşi deyince insanlar korkmasınlar tabii, saldırgan değil ama hareketliyim. Normalde ise durağan ve sessizim.

Yani içinizdeki enerjiyi sahnede akıtıyorsunuz.

- Evet, normal hayatta bu enerjiyi dışarı atamıyorum. O enerji ben de birikiyor ve sahnede patlıyor. Şarkıların içine çok giriyorum, etkileniyorum.

Albüm satışlarında genelde büyük bir düşüş var değil mi?

- Yapımcıya her yıl yeni bir şey yapmak istiyorum deyip de önüne çıktığında onlar da diyorlar ki bunun dönüşü ne kadar olacak? Artık onların da taktiği kalmadı. Biz bir deneme yapmaya bile korkuyoruz, çünkü korsan CD’ler ve MP3’ler müzik piyasasını altüst etti. 3-5 yapımcı kaldı. Onlarda son kozlarını oynuyor.

Yoksa yeni albüm çıkarmayacak mısınız?

- Evet, bu kadar şeyden sonra albüm yapmaktan vazgeçtim. Zaten satmıyor! Belki de böyle bir şey mi yapmak lazım bilmiyorum ki! (Gülüyor)

Peki, müziği bıraktınız diyelim. Ne iş yaparsınız?

- Limon satarım pazarda... Nasıl olsa sesim de gür, "Limonaaa gelllllll" diye bağırırım (gülüyor). Şaka bir yana albüm yapacağım elbette. Gelecek sene eylül ayı gibi düşünüyorum.

MTV Türkiye’de şarkılarınızı yayınlanmıyormuş, neden?

/images/100/0x0/55ead3f8f018fbb8f8994a0a
- Çünkü kendi kültürümü yansıtan şarkılar yapıyorum. Kendi öz enstrümanlarımızı kullanıyorum, makamsal öğeleri taşıyan şarkıları yapıyorum ya bu yadırganıyor. Sebep yok! Denetime takıldık şekerim (gülüyor).

ÇOCUK YAPMAKTAN KORKUYORUM

Yeni televizyon programınız ne zaman başlıyor?

- 24 Ekim’de başlıyoruz, Kral TV’de. Canlı performans yapacağız. 10 yıl öncesine uzanan Top 10 listelerini yayınlayacağız. Programda ayrıca Youtube’tan ilginç görüntülere ve kendilerini göstermeye çalışan amatör müzisyenlerin çalışmalarına yer vereceğiz. Kısacası interaktif bir program olacak. İzleyicilerden istek parçası da alacağız.

Son soru: Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?

- Bilmiyorum ki, dünyanın sonu geliyor çocuk yapmaktan korkuyorum. Bebeklerin akıbeti ne olur bilmiyorum. Biz kurtulduk ama gelecek nesilleri zor günler bekliyor.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!