Sağlıkta ve cinsellikte Herkes yalan söylüyor

Güncelleme Tarihi:

Sağlıkta ve cinsellikte Herkes yalan söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 00:00

Bir düşünün, erkek arkadaşınıza hiç yalan söylediniz mi? Ya da o size? Evet, hem kadınlar hem de erkekler partnerlerine yalan söylediklerini itiraf ediyor. Uzmanlar ise bu tür yalanların tehlikelerine dikkat çekiyor. Formsante dergisi, temmuz konusunda bu ilginç konuyu işledi.

Sadece üç kişiyle yattım

Neden yalan söylüyorsunuz?
Genellikle kadınlar seks çetelesinden birkaç erkeğin sayısını düşürürken, erkeklerse tam tersine birkaçını ekliyorlar.

Neden söylememelisiniz? Eğer eski partnerleriniz hakkında yalan söylüyorsanız, cinsel yolla bulaşan bazı hastalıkların üstlerini örtüyor olabilirsiniz.

Öneri: Eğer korunmasız bir cinsel ilişki düşünüyorsanız, geçmiş hakkında ayrıntıya girmeden ona, birlikte cinsel tarama testlerine gitmeniz gerektiğini söyleyin.

Niye zayıflamadığımı anlamıyorum

Neden yalan söylüyorsunuz?
Esas sorumlu irade eksik olduğunda, suçu diyetinize atmak en kolay yol.

Neden söylememelisiniz? Her şeyden önce kendinize karşı dürüst olmak kilit nokta. Üstelik sevgilinize ne yediğiniz hakkında yalan söylememeniz.

Öneri: Çok sayıda kadının diyetlerine uymamak konusunda yalan söylemelerinin nedeni, erkek arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyor olmaları. Ancak eğer bu konudaki zayıflığınızı ona itiraf ederseniz, aynı zamanda kendinize de itiraf etmiş olacaksınız.

Merak etme, hálá hap alıyorum

Neden yalan söylüyorsunuz?
Bunun tek bir nedeni olabilir. Siz çocuk istiyorsunuz, o istemiyor!

Neden söylememelisiniz? Bu yalan büyük risklerle dolu. Partnerinizi, bunu yapabildiğiniz gibi her türlü yalancılığı/aldatmayı aynı şekilde yapabileceğinizi düşünecektir.

Öneri: Eğer bir aile kurmaya ölümüne karşıysa, beraberce bir uzmandan danışmanlık almayı teklif edin.

Her gece içmiyorum

Neden yalan söylüyorsunuz?
Bir erkeğin aldığı alkol miktarını saklamasının birkaç değişik nedeni olabilir. Bunlardan en endişe verici olanı, altında bir alkolizm sorunu yatıyor olması.

Neden söylememelisiniz? Bebek sahibi olmaya çalışıyorsanız, aşırı alkol tüketimi sperm sayısında ve sperm sağlığında şiddetli düşüşe neden olabilir.

Öneri: Unutmayın, bu yalan ikinizin arasında yapay bir sis perdesi gibidir. Ayrıca bu durumun sosyal hayatınız ve aile hayatınıza da zarar verebileceğini unutmayın.

Asla mastürbasyon yapmam

Neden yalan söylüyorsunuz?
Çünkü sizin onun her türlü cinsel ihtiyacınızı yerine getiremediğinizi düşünmenizi istemiyor. Onun seks takıntılı biri olduğunu düşüneceğinizden korkuyor olabilir.

Neden söylememelisiniz? Erkeklerin büyük kısmı mastürbasyon yapmaya 14 yaşında başlıyor. Yani eğer size mastürbasyon yapmadığını söylüyorsa büyük olasılıkla yalan söylüyordur!

Öneri: Partnerinizin mastürbasyon yapma sıklığı, onun psikolojik seks yapma ihtiyacıyla sizinki arasındaki uyumsuzluğu düzenlemenin bir yolu olabilir. Konu üzerinde konuşmanız gerekir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!