Göğüs ölçüsü yaşam kalitesini etkiliyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Göğüs ölçüsü yaşam kalitesini etkiliyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 10:58

Uzmanlar göğüs ölçüsündeki memnuniyetsizlikler sebebiyle randevuya gelen birçok hastanın, bu sorunlara bağlı sıkıntılar yaşadığını dile getiriyor. Göğüs ölçüsünün vücuda olan etkileriyse sorunun biçimine bağlı olarak farklılık gösteriyor.

Haberin Devamı

 

Küçük göğüslü kadınların kendilerine uygun giysi bulmak, karşı cinsle yakınlaşmada tedirginlik ve içine kapanıklık gibi çeşitli sorunlar yaşadığını söyleyen uzmanlar, estetik müdahalenin ardından bu hastalarından sosyal hayatlarına dair oldukça olumlu geri dönüşler aldığını belirtiyor.

20 YILDIR DENİZE GİREMEDİĞİNİ SÖYLEYEN HASTALARIM OLDU

Göğüs ölçüsü yaşam kalitesini etkiliyor mu

 

Büyük göğüslü kadınların sıkıntılarıysa daha farklı. İskelet sistemi rahatsızlıkları fazlaca görülüyor. Alanında uzman bir doktor, 37 yaşında bir hastanın bu sebepten dolayı 20 yıldır dalga geçilme korkusuyla denize gidemediğini söylüyor.

Haberin Devamı

VÜCUT YAPISINA UYGUN ÖLÇÜ TERCİH EDİLMELİ 

Estetik cerrahi yöntemlerinin gelişmesiyle birlikte operasyona engel bir hastalığı olmayan herkes meme estetiği olabilir. Hastaların sorunsuz gerçekleşen bir operasyonun ardından 3 ile 7 gün arasında günlük hayatlarına dönebildiğini belirten uzmanlar, daha travmatik sonuçlarla karşılaşmamaları için hastaları kendi vücut yapılarına uygun ölçüyü tercih etmeleri konusunda uyarıyor.

Göğüs ölçüsü yaşam kalitesini etkiliyor mu

Son olarak göğüs ölçüsünde değişiklik yaptırmak isteyen kişilere öncelikle kan tetkikleri, mamografi veya meme ultrasonografisi öneren uzmanlar ailesinde meme kanseri olan ya da risk grubunda yer alanların ise mutlaka düzenli muayene ve kontrol amaçlı tetkikler ile durumunu takip etmesini öneriyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!