Sağır Sultan

Güncelleme Tarihi:

Sağır Sultan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2011 00:00

Haberin Devamı

Del Rey balon mu gerçek mi

İlk albümü ‘Born To Die’ ocakta çıkınca anlayacağız

Lana Del Rey, son bir-iki ayda indie müzikseverler tarafından en çok ilgilenilen isim. Angelina Jolie’nin tek rakibi gibi duran 25 yaşındaki güzeller güzeli, ‘Video Games’ adlı ilk single’ıyla kulak ve gözlerimizi meşgul ediyor. Şarkı, ünlü müzik sitesi Pitchfork tarafından ‘En İyi Yeni Şarkı’ seçilince müzikseverlerin bir kısmı da “Yok artık!” dedi. Amerikan indie’sinin yatak odası sesiyle şarkı söyleyen, bu kızının ilk albümü Ocak 2012’de yayınlanacak. ‘Born To Die’ı dinleyince abartıldığı kadar iyi mi yoksa bir balondan mı ibaret olduğunu anlayacağız. Kariyerinin başında yeterince ilgi çekemediğinden dudak silikonu yaptırdığını açıkça belirten Del Rey’i de özgüveninden ötürü kutluyorum.

Haberin Devamı

Eskicilik iyidir

Festivallerden birkaç püf noktası seçtim ki yurdum rock’çısı rock modasının metal tişörtü giymek olmadığını anlasın: Deri, vintage dediğimiz eskicilik hadisesi serseri gibi gözükmek demek, bu biiir. Ama kirli olmak değil; öyle görünenin sevildiği unutulmamalı; bu ikiiii. İkinci el karışmaktan zarar gelmez tabii... Yalnız, baharda deriyi abartıp pişik olmak da gerekmiyor, bu da üüç.

GÜZELLER İÇİNDEN SEÇTİM

Korn’un son albümü The Path Of Totality geçenlerde yayınlandı. Deri değiştirme safhaları sonunda bitmiş. Yepyeni elektronik müzik akımı Dubstep’i Dj Skrillex sayesinde albüme yediren ekip şu an yeni bir şeyler dinlemek isteyen rockçılara hitap edebilir. ‘Narcissistic Cannibal’ ve ‘Get Up!’ albümün bombaları, kaçırmayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!