Safura, Manga’yı teknede ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Safura, Manga’yı teknede ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 01:00

Manga, Azerbaycan temsilcisi Safura Alizade’nin davetlisi olarak Oslo’da tekne turu yaptı. 17 yaşındaki Safura ve grup üyeleri, üç saatlik tekne turunda şarkılar söyleyip dans etti.

Haberin Devamı

SAFURA ALİZADE FOTOĞRAFLARI

Bu yıl Norveç’in başkenti Oslo’da düzenlenecek Eurovision şarkı Yarışması’nda Azerbaycan’ı temsil eden 17 yaşındaki Safura Alizade, Manga üyelerini “Johanna” adlı tarihi teknede ağırladı. Yaklaşık üç saat süren tekne gezisi sırasında sanatçılar, Safura’nın “Drip Drop” ve Manga’nın “We Could Be The Same” adlı şarkılarıyla dans edip eğlendi. Teknede geçen yılki yarışmaya katılan sanatçıların şarkıları da dinlendi. Gezinin sonunda Manga, Gürcistan grubunun Oslo Operası binasında verdiği partiye katıldı.
Manga’nın solisti Ferman Akgül, teknede gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akgül, Eurovision’un yalnızca bir şarkı yarışması olmadığını, bunun kültürlerin bir araya geldiği, sanatçıların ve insanların düşüncelerini ifade ettiği bir organizasyon olduğunu söyledi. Cem Bahtiyar ise “Manga’yı hangi grupla mukayese edebiliriz” sorusuna “Bizi dünyada hiçbir grupla mukayese edemezsiniz. Manga kendine has bir gruptur” yanıtını verdi.

Haberin Devamı


Avrupa’nın önde gelen bahis sitelerinde, Safura Alizade’nin seslendirdiği “Drip Drop” ile Manga’nın şarkısı “We Could Be The Same”, yarışmanın en iddialı şarkıları arasında gösteriliyor. Sitelere göre bu iki şarkının yarışmada ilk dörde girmesi kesin.


* Eurovision’un ilk yarı finali yarın akşam Oslo’da yapılacak. Manga ise 27 Mayıs’taki ikinci yarı finalde yarışacak. Grup ilk 10’a girmeyi başarırsa, 29 Mayıs’taki finale gitmeye hak kazanacak.

* Manga’nın solisti Ferman Akgül, Azerbaycan’ı temsil eden Safura Alizade ile basına poz verdi.       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!