Safiye Soyman hastanelik oldu

Güncelleme Tarihi:

Safiye Soyman hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

Safiye Soyman, oğlunun hastalığına üzülürken kendi de hasta oldu. Soyman, strese bağlı zatürree teşhisiyle hastaneye yatırıldı.

Haberin Devamı

Safiye Soyman hastanelik oldu
Safiye Soyman, 8 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastası olan oğlu Harun'un geçirdiği ağır ameliyata üzülürken kendi de hastanelik oldu. Strese bağlı zatürree teşhisiyle hastaneye yatırılan ünlü sanatçı, şimdi oğluyla yan yana odalarda kalıyor. Soyman’ın refakatçisi ise hiç yanından ayrılmayan hayat arkadaşı Faik Öztürk.
Sekiz yıldır MS hastası olan Harun Soyman, geçtiğimiz hafta ağır bir ameliyat geçirerek, beynine pil takıldı. Pil sayesinde MS hastalarında görülen titremenin engellendiğini belirten Safiye Soyman, oğlunun ameliyatını ise Prof. Dr. Ali Savaş’ın yaptığını söyledi. Ali Savaş aynı zamanda Yargıtay Cumhuriyet eski Başsavcısı Vural Savaş’ın da oğlu. İki gün süren ve oldukça tehlikeli olan bir ameliyat geçiren Harun Soyman, 3 günlük yoğun bakımın ardından normal hayata dönmeye başladı.
Ancak bu arada oğlunun tehlikeli ameliyatı nedeniyle çok gerilen ve sakinleştirici kullanan Safiye Soyman, stres nedeniyle kendisi de hasta oldu. Mesa Hastanesi’nde yan yana odalarda kalan Soyman ve oğlu Harun’a çok sayıda ziyaretçi de geliyor. Bunlardan biri de Soyman ve Faik Öztürk çiftinin yakın dostları olan ATO Başkanı Sinan Aygün’dü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!