Sadece 10 saniyede baştan çıkabilirim

Güncelleme Tarihi:

Sadece 10 saniyede baştan çıkabilirim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2008 00:00

Jude Law, yeni filmi "My Bluberry Nights"ı ve aşka bakış açısını HELLO! dergisine anlattı.

Haberin Devamı

Üç çocuk babası olan ve dünyanın en çekici erkeklerinden biri olarak gösterilen Jude Law, yeni filmi "My Bluberry Nights"ı ve aşka bakış açısını HELLO! dergisine anlattı. Tüm kadınların peşinden koştuğu yakışıklı aktör, "Kadınların gözlerine ve gülüşüne önem veririm. Bir kadın, doğru bakışla beni 10 saniyede baştan çıkarabilir."

Kar Wai Wong’un yönetmenliğini üstlendiği "My Blueberry Nights" (Benim Aşk Pastam) filmi hakkında pek çok şey yazıldı. Siz neler söyleyeceksiniz?

- Bir kadının aşkı ararken kendini bulma yolculuğunu anlatıyor; aslında bir yol filmi de diyebiliriz. Kadın sinemaseverlerin filmden etkileneceğini düşünüyorum.

Filmde bir idealini gerçekleştirmek uğruna New York’a giden ancak sonra bundan vazgeçen bir kafe işletmecisini canlandırıyorsunuz? Sizin de gerçekleştirmekten vazgeçmek zorunda kaldığınız idealleriniz var mı?

- Ben çok şanslıyım ki idealimdeki işi 12 yaşından beri yapıyorum. Bunu en iyi şekilde yapmak için okulunu bıraktım ve kendi inandığım şekilde yürüdüm. Ama şu anki idealimi sorarsanız üç çocuğum var. Onlar için ideal baba olmaya çalışmak en büyük hedefim. Yaptığım iş nedeniyle her an yanlarında olamıyorum. Ve onlar çok hızlı büyüyor. Bazen bu beni üzüyor.

Filmde sizi mutfakta çok sık görüyoruz ayrıca kafede yaban mersinli kek yapıyorsunuz ve bir tek o kekten yiyorsunuz. Yemek yapmakla aranız nasıl?

Mutfakla aram çok iyi sayılmaz ama çok iyi salata yaparım. Karidesli özel bir tarifim bile var. Tamamını ben uydurdum fakat kim yese bayılıyor. Çocuklarımla en çok pizza yemeği seviyoruz.

- Konu yemeklerden açılmışken en sevdiğiniz tatlı ne?

- Tarçın ve kabaklı kek ama üzerinde muhakkak vanilyalı dondurma da olmalı.

Norah Jones’un ilk deneyimi bu filmde, oyunculuğunu nasıl buldunuz?

- Bunun otoritesi ben değilim ama kişisel fikrim Kar Wai Wong doğru seçim yapmış. Kolay öğrenen hevesli bir öğrenci.

SABIRSIZ BİRİYİM

Filmde ve afişte yer alan meşhur bir öpüşme sahneniz var. Bu sahne ile ilgi anlatacağınız bir şeyler vardır muhakkak...

- Çok estetik bir sahne olduğu açık. Dediğim gibi filmi senaryodaki kronolojik sırasına göre çektiğimiz için o son sahne gerçekten son sahnemizdi. Belki daha birbirimize ısınmadan çekseydik zorlanabilirdik. Ancak iki haftayı dolu dolu birlikte geçirip karşındakini de tanıdıktan sonra o sahneyi çekince her şey yolunda gidiyor. Fakat kaç tekrar yaptığımızı ağzımdan alamayacaksınız.

Gerçekten hayatınızda da bir aşkı yaşamak için hiç bu kadar beklediniz mi? Ya da beklediğiniz biri oldu mu?

- Ben sabırsız biriyim, beklemek bana göre değil. Bir şey olursa olur ya da olmaz.

2004 People dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçildiniz? Siz de kendinizi seksi buluyor musunuz?

- Bu sorunun cevabını kadınlar vermeli. Ben kendi hakkımda şöyleyim ya da böyleyim demeyi sevmiyorum. Ama genel görüntüm ile barışık biriyim. Eskiden saçlarımın seyrelmesini dert ederdim. Şimdi öyle de idare ediyorum.

Bir kadında sizi en çok ne etkiler?

- Bakışlar, bir kadın doğru bakışla beni 10 saniyede baştan çıkarabilir.

Nedir doğru bakış? Hayranlarınıza ufak bir yardımımız olsun.


- O kadınına göre değişir belli bir tanımı yok ki. Bir kadının gözlerine ve gülüşüne önem veririm. Bu ikisi beni etkilemeye yeter.

Son olarak akademi ödüllerine iki ciddi adaylığınız var ama hiç ödülünüz yok. Ödüller sizin için ne kadar önemli?

- Üst üste hiç ilgi görmeyen filmlerim de oldu ama ben hiç pişmanlık duymadım.. Ben işimi yapıyorum. Ödül sonunda gelirse gelir. Ödül almak için hiçbir filmde yer almadım. Sevdiğim ya da istediğim için oynadım.

Reddedildiğim anlar oldu

Hiç reddedildiğiniz oldu mu?

- Oldu tabi ki; hem de hiç de az değil.

Ne hissetiniz?

- En uzun gönül acısı bile 15 gün sürer. Benim felsefem bu.

Peki yeni projeniz "Repossesion Mambo" hakkında neler söyleyeceksiniz?

- Bilimkurgu filmlerinde rol almayı seviyorum. Daha önce ’Sky Captain’de oynamıştım. Esas Süpermen ya da Batman’de oynamayı çok isterdim. Fakat olmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!