Saçlarda yaz esintileri

Güncelleme Tarihi:

Saçlarda yaz esintileri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Moda yaratıcıları ve güzellik uzmanları, 1998 yazında kadınların çok değişik bir görüntü kazanmalarını istediler. Kadın, etkileyici olmalıydı. Bunun için yaz mevsimi için çok değişik saç modelleri sundular. Saç boyları kısalmıştı. Ünlü saç stilistleri, kısa saçlarla birbirinden ilginç modeller yarattılar. Bu modeller arasında siz de kendinize uygun olanını mutlaka bulabilirsiniz. Her zevke, her tipe uygun model yaratmak için geceli gündüzlü çalışan saç stilistleri, ’98 yazında kadın saçlarında harikalar yarattılar. Yeni saç modellerinde, 70'li yılların etkisi görüldüğü gibi uzay çağının yenilikleri de yer alıyor.

Kısa ama kabarık modeller özellikle yaz akşamları için ideal. Kendinden dalgalı ya da permalı saçlar, jöleyle şekil alıyor. Makyajın da tamamlayıcı bir unsur olduğunu unutmamak gerekiyor.

Uzun saç görüntüsü veren bu kısa saç modeli, saçlara renk renk röfle yapılırsa daha güzel durur. Özellikle çalışan kadınların bu modeli tercih edeceklerini söyleyebiliriz.

Sarı saçı seviyorsanız, doğal sarışın olmanız gerekmiyor. Bu yaz platin tonundan başlayarak her renk sarıya rastlıyoruz. Tokalar da saça ayrı bir şıklık kazandırıyor

70'lerin düz kesim saçları kadının yüz hatlarını ortaya çıkarıyor. Kleopatra stili kahküller, bu modelin tamamlayıcı unsuru. Kahküllerin asimetrik oluşlarına dikkat.

Bukleler ve dalgalar da unutulmadı. Perma modasının yeniden gündeme geldiğini belirtelim. İri dalgalı ve kat kat kesilmiş saçlar, kıvırcık saç meraklılarının tercih edecekleri bir model.

Kat kat kesilmiş bu model, uzun ve kısa saç modasının bir karışımı. Bu modelin bakımı da kolay. Kurutma makinesiyle saçlarınızı kuruturken, kalın bir fırçayla saçları kabartacaksınız.

Ortadan ayrılan saçların ön kısmı arkaya göre biraz kısa tutulmuş. Saç uçları dışarıya doğru kıvrılıyor. Sade, ama gerçekten etkileyici bir yaz modeli.

Yaramaz erkek çocuk havası veren bu saç modeli genç kızlar için çok uygun. Bakımı da gerçekten kolay.

Saçlarını çok kısa kestirmekten kaçınanlar için sade ama şık bir model. Saçların ön kısımları kısa kesilmiş. Kadının dişiliğini ortaya çıkaran bir model. Boy boy kesilmiş saçlarla, yaz günlerinde değişik bir görüntü sağlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!