Sabahın 6’sında golf oynadılar

Güncelleme Tarihi:

Sabahın 6’sında golf oynadılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2005 01:37

Eşi Hülya Avşar’la geçen cuma günü tek celsede boşanan Kaya Çilingiroğlu, aynı gün boşanmalarına neden olduğu öne sürülen Feraye Tanyolaç’la Antalya’ya giderek sabahın 06.00’sında golf oynadı. Çilingiroğlu ve Tanyolaç, geçen cuma günü ayrı uçaklarla Antalya’ya gelip otelde buluştu.

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’la boşanmasına neden olduğu belirtilen Feraye Tanyolaç’la, boşanmanın gerçekleştiği geçen cuma günü Antalya’da Türkiye’nin en lüks oteli denilen Belek Rixos Premium’da buluştu. Buradaki villa tipi evlerden birine yerleşen çift, dün sabah da erkenden kalkarak golf oynadı. Sabah saat 06.00’da kaldıkları otele yakın mesafedeki Gloria Golf Resort’taki tesislerde golf oynayan Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç, çevredeki meraklı bakışlara da hiç aldırış etmedi.

Kaya Çilingiroğlu, geçen cuma günü Türk Hava Yolları’na ait TK 412 sefer sayılı uçakla saat 08.25’te Antalya’ya uçtu. Çilingiroğlu, TAV’ın özel hizmeti olan Prime Class’tan yararlandı. Çilingiroğlu’ndan üç saat sonra ise, THY’nin TK 414 sefer sayılı uçağının yolcuları arasında Rana Tanyolaç’ın olduğu görüldü. Feraye Tanoylaç’ın tanınmamak için ikinci ismini kullandığı ortaya çıktı. Tanyolaç da Çilingiroğlu gibi Busines Class’ta uçtu.

İmam nikahı yok

Boşanmanın ardından ilk kez Hürriyet’e konuşan Kaya Çilingiroğlu, basında çıktığı gibi Feraye Tanyolaç’a imam nikahı kıydırmadığını belirtti. Çilingiroğlu şunları söyledi:

‘Sizlerden bir ricam var. Lütfen bu işe 70 yaşındaki annemi karıştırmayın, üzülüyor. Biz Hülya Hanım’la ayrılırız, ama birbirimizden kopmayız. 15 seneyi birlikte yaşadık ve bir de kızımız var. Hülya’nın benim hayatımda çok önemli bir yeri var. Ayrıca annem de onu gelini gibi değil kızı gibi sever... Feraye Tanyolaç’la da bir imam nikahı ve annemle tanıştırma olayı yok...’

Çilingiroğlu, ‘Ayrılığımızı tek bir olaya bağlamak doğru değil. Bu bir birikimdir. Biz sadece nikáh ilişkisini bitirdik. Ama arkadaşlığımız sürüyor. Biz Zehra’nın anne ve babasıyız’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!