Rüyalarımın erkeği

Güncelleme Tarihi:

Rüyalarımın erkeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2006 00:00

Katie Holmes, önce çocukluğundan beri hayran olduğu Tom Cruise’la tanıştı, sonra onunla Eiffel Kulesi’nde nişanlandı ve şimdi de heyecanla ilk çocuklarının doğumunu bekliyor. Oyuncu, Ok dergisine hamilelik günlerini anlattı.

Hamilelik nasıl gidiyor?Kendimi fiziksel olarak da zihinsel olarak da çok iyi hissediyorum. İnsanlar benim yüzümün başka türlü parladığını söylüyorlar. Bol bol yürüyüş yapıyorum, sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ve de hamileliğin keyfini çıkarıyorum.

- Anne olmaya hazır mısın peki?

Kız kardeşlerimin ve erkek kardeşimin çocukları var. Ben de yeğenlerime çok düşkünüm. Çocukları gerçekten çok seviyorum. Kalabalık bir aileden geliyorum ve çocuklarla ilgilenmeye de alışığım.

- Bir erkekte bulunmasını istediğin özellikler neler?

Ben kavgacı, kaba insanlardan hoşlanmam. Alçakgönüllü, çok çalışan ve de sevimli biri olmalı. Ayrıca ailesine iyi davranmalı, akıllı ve sporcu olmalı.

- Tom Cruise, senin hayatına ne getirdi?
/images/100/0x0/55eaaae0f018fbb8f88f09a7


Hayatıma bir şey getirmedi, benim hayatımı yarattı! Tom, inanılmaz biri. O benim rüyalarımın erkeği.

- İlişkiniz hakkında sana tavsiyelerde bulunmak isteyenler oldu mu?

"Batman Begins" filmindeki rol arkadaşım Michael Caine, hiç kimseden öğüt almamamı önerdi. Verilecek öğütler bedava olduğu için, bir değer taşımayacaklarını belirtti.

- Hayat felsefen nedir?

Sana nasıl davranılmasını istiyorsan, sen de başkalarına öyle davran. Hayatta yapmak istediğin hiçbir şeyden vazgeçme.

Hamile bir gelin olmak istemiyor

27 yaşındaki Katie Holmes, evlilik için acelesi olmadığını söylüyor. Hayatındaki en özel günde mükemmel görünmek isteyen Holmes’e hamile bir gelin olmak hiç cazip gelmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!