Ruh ikizinden çocuk yapacak

Güncelleme Tarihi:

Ruh ikizinden çocuk yapacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2008 00:00

Dünyaca ünlü şarkıcı Mariah Carey, sekiz ay önce gizlice kendinden 10 yaş küçük olan rap şarkıcısı ve oyuncu Nick Cannon ile evlendi. Aradan geçen aylara rağmen hálá balayındaymış gibi yaşayan Carey, Hello dergisine verdiği röportajda "ruh ikizim" dediği Cannon’dan çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Öncelikle şunu soralım: Neden evliliğinizi basına duyurmadınız?Mariah Carey: Bu mutluluğu etrafımdaki herkesle paylaşmak isterdim elbette... Ama evlenmek için nasıl doğru insanı bulmayı beklediysem, bunu kutlamak için de doğru insanları bir araya getirmeyi bekledim.

n Bundan sadece bir yıl önce değil evlilik planı yapmak, bir ilişkiniz bile yoktu. Her şey bir anda mı olup bitti?

- Gerçekten benim için de büyük sürpriz oldu bu aşk ve evlilik... Gerçi Nick ile tanışmamız bir-iki yıl öncesine dayanıyordu ve tanıştığımızda da aramızda bir etkilenme olmuştu ama o dönem ikimizin de hayatında başkaları vardı. O nedenle bu arkadaşlığı ileri götürmedik. Fakat 2008’in Şubat ayında, benim "Bye Bye" single’ım için ofisime bir çalışmasını getirdi. İşte ne olduysa o an oldu!

n Nick Cannon, bu karşılaşmadan sonra evlenme teklif etmek için pek beklememiş galiba...

- Evet, öyle de denebilir. Aslına bakarsanız ilişkinin ta en başında, eninde sonunda evleneceğimizi her ikimiz de biliyorduk. Şimdi kesin "Hadi canım, o kadar da olmaz" gibi şeyler söyleyenler çıkacaktır, ama inanın ikimiz de böyle hissetmiştik. O benim ruh ikizim...

n Peki evlilik teklifi ne zaman ve nasıl geldi?

- Nisan ayının başıydı. Empire State binası pembe ve lavanta renkleriyle süslenmişti, ki bu renkler benim en sevdiğim renklerdir. Aynı gün albüm satış rakamımla Elvis’in (Presley) rekorunu kırdığım açıklandı. Nick, tüm gün boyunca benimle ilgilenip, aldığı küçük hediyeleri verdi. Daha sonra bu küçük hediyeleri açarken beni kameraya çekmeye başladı. Evlilik teklif edeceği kesinlikle aklıma gelmemişti, çünkü bana hep böyle numaralar yapardı. Genelde kutuların içinden şeker yüzüklerden çıkardı. Yine içinden şeker yüzük çıkan bir kutuyu açtım, ama bu kez karşımda kocaman pırlanta bir yüzük duruyordu. İlk iş olarak kamerayı kapattım, çünkü bu anın çok özel olmasını istiyordum. O kadar mutlu olmuştum ki, mutluluktan ağlıyordum.

n Başka bir sürpriz oldu mu?

Evet, bir sonraki gün beni helikopterle Empire State binasının etrafında gezdirmeye başladı. Bina hálá sevdiğim renklerle süslüydü. Ve o sırada dizlerinin üstüne çöküp bana evlenme teklif etti. Kısa bir süre sonra da Bahamalar’da evlendik.

n Sadece sekiz davetlinin olduğu bir düğün... Peki töreni gizlemeyi nasıl başardınız?

- Bunun için olağanüstü bir çaba harcadık. Kimsenin bizi takip etmesini, bizimle ilgili fikirlerini söylemesini istemiyorduk. Evlilik kararımızın doğru olduğunu biliyorduk ve gerisi de kimseyi ilgilendirmiyordu zaten...

n 1993 yılında Sony Music’in patronu Tommy Mottola ile evlendiğinizde, haftalarca konuşulan bir düğün töreni yapmıştınız. Görkemli törenlerden hevesinizi aldığınız için bunun tam tersini yaşamak istemiş olabilir misiniz?

- Evet doğru, her anlamda ilk ilişkimin tam tersini yaşamak istedim. Nick ve ben birbirimizi ne kadar istediğimizi biliyorduk, gerçekten de başka hiçbir şey umurumuzda değildi. Çok içtenlikle söyleyebilirim ki Nick ile evlendiğim gün hayatımın en mutlu günüydü.

n Daha önce "çılgın dünya"nıza çocuk getirmekle ilgili şüpheleriniz vardı. Eşiniz bu konudaki düşüncelerinizi değiştirdi mi?

Fikrimi kendim değiştirdim, çünkü bu kez doğru insanla birlikteyim. Az önce de dediğim gibi, o benim ruh ikizim... Çok iyi birer ebeveyn olacağımıza inanıyorum. İkimiz birlikte çok iyi çocuklar yetiştirebiliriz. Bebek planları yapmaya başladık zaten...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!