Rekabet kızışıyor! Kırgın Çiçekler diğerlerini geride bıraktı…

Güncelleme Tarihi:

Rekabet kızışıyor Kırgın Çiçekler diğerlerini geride bıraktı…
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 15:00

Her bölümünde izleyicisine duygu dakikalar yaşatan ve ATV’de ekrana gelen Kırgın Çiçekler’in dün akşamki bölümü AB, Total ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.

Haberin Devamı

25 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu. AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarında güncel reyting sonuçlarına en çok izlenen program; dün akşam ATV’de 30. bölümü yayınlanan "Kırgın Çiçekler" dizisi oldu. Güçlü senaryosu ve kadrosu ile izleyicinin beğenisini toplayan Kırgın Çiçekler dizisi yetimhanede büyüyen genç kızların hikayesini anlatıyor.

Total'de dün akşam ATV’de yayınlanan ‘Kırgın Çiçekler’ dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada Star TV'de ekrana gelen ‘Paramparça’ dizisi, 3. sırada ‘Fatih Portakal'la Fox Ana Haber’, 4. sırada TV8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ ve 5. sırada ise ‘ATV Ana Haber’  yer aldı.

'Kırgın Çiçekler' AB'de de birinci olurken, diziyi sırasıyla 'O Ses Türkiye',  'Paramparça', ‘Yeşil Deniz’ ve ‘Fatih Portakal'la Fox Ana Haber’ izledi.

Haberin Devamı

Somera'nın analizine göre 25 Ocak tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan konu ise dün akşam Kanal D’de yayınlanan ‘Güneşin Kızları’ dizisi oldu. Diziyi sırayla; ‘Kısmetse Olur’, ‘O Ses Türkiye’, ‘Kırgın Çiçekler’ ve ‘Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’ takip etti.

 

BAKMADAN GEÇME!