Poyraz Karayel dizisinin 54.bölüm fragmanı yayında mı?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel dizisinin 54.bölüm fragmanı yayında mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 07:33

Poyraz Karayel efsanesi dün akşam kaldığı yerden tüm hızıyla devam etti. Dün yayınlanan 53.bölüme Saddreddin'in yaptığı şoke eden plan damgasını vurdu. Son sahne izleyenleri adeta kahretti. Dizinin yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel Çarşamba günü bomba bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sadreddin'in yaptığı plan sonrasında yaşanan dram damgasını vurdu. Sadreddin öyle bir karar aldı ki, ortaya çıktığında herkesi şoke edecek. Poyraz Karayel hayranları şimdi merakla yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Fragmanın önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

Poyraz Karayel'de son bölümde akşam neler oldu? Neşet ise tüm kötü planlarına devam etmektedir. Ayşegül'ü olan aşkından her şeyi göze alan Neşet babasının intikamını almak için de yeni planlar yapmaya devam eder. Sadreddin'i yanına çektikten sonra her şeyi daha rahat yapan Neşet'e Poyraz bu bölümde dur diyebilecek mi?

Poyraz Karayel'de bu hafta neler olacak? Ayça ve Batuhan'ın aileleri yeniden bir araya geliyor ve ilişkileri konusunda yüzyüze görüşüyorlar! Bahri Baba Tutuklanıyor. Sadreddin ve Poyraz Karşı Karşıya Geliyor!

Haberin Devamı

Bahri mafya babası Yusuf’u öldürmek suçuyla tutuklanır. Bahri’nin suçsuzluğunu kanıtlamanın tek yolu yalancı tanığı bulmaktır. Meltemler her yolu deneyip yalancı tanığın izini bulamayınca Poyraz yalancı tanığa karşılık takas yapmak için dört mafya babasını kaldırır. Fakat Sadreddin’in himayesindeki bu mafya babalarının Poyraz tarafından alıkonulması, Sadreddin’i çok zor durumda bırakır. Sadreddin’in rüştünü ispatlamak için ne yapıp edip o mafya babalarını kurtarması gerekmektedir. Böylece Sadreddin ve Poyraz bir kez daha karşı karşıya gelir. Üstelik bu sefer ki onları çok daha dönüşü olmayan yollara sokacaktır. Ve bu savaşta ikisinin de çok sevdiği biri zarar görecektir...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

Poyraz Karayel dizisinin 54.bölüm fragmanı yayında mı


POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sadreddin’in Adil’in adamlarının başına geçtiğini duyan Bahri çok sinirlenmiştir. Yine de Sadreddin’i geri kazanmak için bir adım atar. Fakat Sadreddin’in yeni yerinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Tam tersine Bahrilere inanılmayacak tehditlerde bulunur. İpler iyice gerilir.

Haberin Devamı

Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül’ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül’ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz’ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül’ü beklenmedik bir karar vermeye iter.

Sadreddin’i Adil’in adamlarından koparmak için Poyraz’ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet’in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır...

Poyraz Karayel dizisinin 54.bölüm fragmanı yayında mı


 POYRAZ KARAYEL 53. BÖLÜM FRAGMANI


Poyraz Karayel dizisinin 54.bölüm fragmanı yayında mı


Poyraz Karayel dizisinin 54.bölüm fragmanı yayında mı


BAKMADAN GEÇME!