Poyraz Karayel dizisinde büyük şok (25. bölüm izle)

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel dizisinde büyük şok (25. bölüm izle)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 13:31

Poyraz Karayel dizisinin 2. sezonu 25. bölüm ile başladı. Ayşegül ve Poyraz birbirlerinden ayrı... Poyraz, Ayşegül’ü arıyor. Ayşegül cevap vermiyor. Yunanistan’da kendi başına kalmaya çalışıyor ama orada tanıştığı Mete, Ayşegül’ün peşini bırakmıyor. Poyraz Karayel’in yeni bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yeni sezonu hızlı bir giriş yaptı. 1 Ekim Çarşamba gecesi 25. bölüm ile izleyicileriyle buluşan dizide Ayşegül Yunanistan’a gitti. Poyraz başkomiser olarak işine döndü. Ama hayat eskisi gibi devam etmiyor.

POYRAZ KARAYEL 25. BÖLÜM İZLE - tıklayın

Poyraz, Ayşegül’ü arıyor. Diyor ki:

“Yeni bir hayata başladığını sanmamı istiyorsun ama başlayamadın Ayşegül, biliyorum.

Bugün ayrı olduğumuz 97. gün, bir insanın günde 23 bin kez nefes aldığını düşünürsek senden ayrı 2 milyon küsür kez nefe almışım.

Aldığım nefesler kalbimi ağrıtıyor Ayşegül.

Anlamıyorsun, yokluğunda aşık olan yerlerim acıyor.

Bu kadar acıyı biriktirseydim kendime Fikirtepe’den iki dönüm arsa alırdım.

Sensizlik nasıl bir şey biliyor musun? Sanki bir uçaktayım, uçak az sonra düşüyor. Herkes kurtuluyor. Bir ben ölüyorum, hayır hayır ölmüyorum. Sakat kalıyorum. Öyle bir şey işte.

Haberin Devamı

Nerdesin be Ayşegül, Allah belamı versin çok özledim. Seni özleyen yerlerim acıyor”

Ama Ayşegül bunlara cevap vermiyor.

Peki Bahri Baba? Poyraz onun da karşısına çıkıyor. Af diliyor ama Bahri Baba affetmiyor.

Poyraz’ın dertleri bunlarla da bitmiyor. Poyraz, büyükelçiye yapılacak suikast girişimini tetikçiyi vurarak engelledi. Ama bu onun başına büyük bir dert almasına neden oldu. Örgüt şimdi Poyraz’ın peşinde... Önce kim olduğunu, nerede yaşadıklarını, akrabalarının kim olduğunu aramaya başladı. Poyraz’ın peşindeki terör örgütü aradığı bilgilere ulaşınca intikam almak için harekete geçti.

BAKMADAN GEÇME!