Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragman yayında - Kanal D izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragman yayında - Kanal D izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 14:58

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel 42. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı! Poyraz Karayel’in yeni bölümünde neler yaşanacak?, 42. Bölümde bizleri hangi sürprizler bekliyor? İlginç olaylara şahit olacağınız Poyraz Karayel 42. Bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu’nun paylaştığı Poyraz Karayel, Musa Uzunlar, İsmail Düvenci, Kanbolat Görkem Arslan, Ali İl, Ece Özdikici, Cem Cünenoğlu ve Celil Nalçakan gibi usta isimlerin yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta Çarşamba günü muhteşem bölümleri ile ekranlara geliyor.

Reyting sıralamalarında ilk sıralarda yer alan, oyuncu kadrosu ve muhteşem senaryosu ile izleyen herkesi ekran başına kilitleyen Poyraz Karayel’in bu haftaki bölümünde neler yaşanacak? İlginç entrikaların boy gösterdiği dizinin yeni bölümü yine izleyenlere heyecan fırtınası estirecek. İşte detaylar…

Poyraz Karayel 42. Bölümde neler yaşanacak?

İzlenme rekorları kıran Poyraz Karayel’in bu akşam yayınlanacak olan bölümünde yine her zaman olduğu gibi nefes kesen olaylara tanık olacağız. Albinonun öldürülmesinde suçlu olarak gösterilen Poyraz, bakalım kendisin yakalamaya çalışan polislerden kaçmayı başarabilecek mi?

Haberin Devamı

Poyraz’dan hiç beklemediği anda evlenme teklifi alması karşısında büyük şok yaşayan Ayşegül, henüz daha üzerindeki şoku atlatamamışken başı büyük belaya girer.

Ayşegül, Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini kabul eder. Şimdi asıl iş babası Bahri’nin onayını almaktır. Kızının Poyraz ile evlenmesine ne diyecek? Ayşegül babasına evleneceğini güç bela söyler ancak bir de bebek vardır. Bakalım hamile olduğunu babasına nasıl söyleyecek? Veya söyleyebilecek mi?

Diğer yandan Sinan ise papucunun dama atılacağı korkusu ise kardeşi olacağını bir türlü kabullenemez. Poyraz oğlunu zar zor ikna eder.

Ayşegül ve Poyraz’ın hem evlilik hem bebek haberini duymak için tüm aile Bahri’nin evinde toplanır. Ancak bundan önce kendilerini bekleyen çok daha büyük bir sürpriz vardır. Bu gelişme gündeme bomba gibi düşer. 

Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koyar, ancak bu kez Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri daha devam etmektedir.

Haberin Devamı

Poyraz ve Ayşegül Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken diğer yandan başlarına gelecek büyük beladan habersizdirler. Bakalım Adil hedefine ulaşabilecek mi? Poyraz ve Ayşegül mutlu haberi tüm aile ile paylaşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam ekranlara gelecek olan Poyraz Karayel’in 42. Bölümünde! Sakın kaçırmayın!

Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragman yayında - Kanal D izle

Burçin Terzioğlu Kimdir?

9 Mart 1980 İstanbul doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk, özel sahne diksiyon ve stüdyo eğitimi almıştır. Oyunculuk hayatına çok küçük yaşlarda başlayan Terzioğlu, bu yolda ilk adımını 5 yaşındayken atmıştır. Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş sinema filmleri ile oyunculuk sektörüne giriş yapmıştır.

Haberin Devamı

1997 yılında Ali Güven’in Yolcu isimli şarkısına çektiği klipte rol almıştır. Kadın İsterse dizisinde Demet karakteri ile rol almıştır.

İlk başrolünü ise Fırtına dizisinde oynayan Burçin Terzioğlu, bu dizide tanıştığı rol arkadaşı Murat Yıldırım ile 2008 yılında evlenmiştir. 2014 yılında ise bu evliliğini noktalamıştır.

Oyunculuk kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde karşımıza çıkan başarılı oyuncu Ezel, Merhamet, Halam Geldi gibi projelerde önemli roller üzstlenmiştir. Şimdilerde Poyraz Karayel dizisinden başrolde yer almaktadır. Dizideki başrol arkadaşı İlker Kaleli ile bir süredir aşk yaşamaktadır.

Dizi ve Filmleri

2015 Poyraz Karayel

2014 Halam Geldi

2013 Merhamet

2011 Ezel

2009 Ey Aşk Nerdesin

2007 Çemberin Dışında

2006 Fırtına

2004 Kadın İsterse

2004 Melekler Adası

2003 Taştan Kalp

2002 Kınalı Kar

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragman yayında - Kanal D izle

İlker Kaleli Kimdir?

11 Mayıs 1984 İstanbul doğumludur. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu süreçte Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda bazı oyunculuk dersleri alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmiştir.

Kariyer hayatı boyunca birçok dizi ve filmde boy gösteren yakışıklı aktör, Son, Kayıp Şehir ve Kayıp gibi güçlü yapımlarda rol aldı. Şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel’de Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!