Peugeot Bipper’e araç takip sistemi Partner’e 3 bin 330 YTL’lik indirim

Güncelleme Tarihi:

Peugeot Bipper’e araç takip sistemi Partner’e 3 bin 330 YTL’lik indirim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

Fransız üretici Peugeot, Aralık ayı için model bazında değişkenlik göstermek kaydı ile nakit indirim fırsatlarına ek olarak, takas veya yakıt destekleriyle beraber finans kampanyaları da sunuluyor.

Peugeot 407 Executive Black Özel Serisi bin 920 YTL tutarındaki ekipman avantajı ve 2 bin 500 YTL yakıt indirimi ile 52 bin 670 YTL’den satın alınabiliyor. 407 2.0 otomatik vites modelleri de 5 bin YTL takas indirimi ile 54 bin YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 207 modelleri ise bin 250 YTL ek yakıt indirimi ile 24 bin 350 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sınıfının güçlendirilmiş çekiş sistemine sahip tek aracı olan Partner Adventure’nin de 3 bin 330 YTL ek indirimle 30 bin YTL’den satışına devam ediliyor. Ayrıca, 206 Sedan Comfort AC, bin 630 YTL takas indirimiyle 21 bin 990 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bütün bu fırsatların yanında yeni Peugeot 308, 30 bin 800 YTL’lik lansman fiyatına sahip. Peugeot’nun yeni kompakt hafif ticari modeli Bipper ise İşTCell araç takip sistemi ve özel kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.

Suzuki’den Türkçe navigasyon cihazı

Japon otomobil markası Suzuki, yılsonu için düzenlediği kampanyada navigasyon cihazı hediye ediyor. Aralık ayı boyunca Suzuki marka araç alan müşteriler, Türkçe Garmin marka navigasyon cihazına sahip olma şansı yakalıyor. Bu kampanya tüm modeller için geçerli olacak. Ayrıca Suzuki, tüm modellerine uygun kredi koşulları da sunuyor.

Tüm Seat’larda peşin alımda 6 bin YTL’ye varan indirim

İspanyol Seat, Kasım başından bu yana tüm modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatları üzerinden sunulan 6 bin YTL’ye varan peşin alım indirimlerini Aralık ayında da devam ettiriyor. Ayrıca, Leon Cupra modelleri için de Seat yetkili satıcılarında müşterilere yıl sonuna kadar çok özel fiyatlar sunulacak. Bunlara ek olarak, Cordoba 1.4 litre TDI Stylance modeli için Garanti Filo Yönetimi ile kiralama kampanyası bulunuyor. Aralık sonuna kadar geçerli olan olan kampanyada, Cordoba 1.4 litre TDI Stylance modeli 36 ay/90 bin kilometre için ayda sadece 360 Euro+KDV’ye kiralanabiliyor.

Subaru 4 bin YTL indirip 4 adet kış lastiği veriyor

Japon otomobil markası Subaru, Aralık ayında Forester ve Impreza modellerimiz için kampanya düzenliyor. Subaru Forester’lar Aralık ayı boyunca 3 bin YTL peşin alım indirimi ve 4 adet Yokohama kış lastiği hediyeli satışa sunuluyor. Subaru Impreza’lar ise bin YTL peşin alım indirimi ve 4 adet Yokohama kış lastiği hediyeli olarak satışa sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!