Peri masalı gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Peri masalı gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2006 00:00

Hollywood’un ünlü yıldızı Nicole Kidman (39), kendisi gibi Avustralyalı olan 38 yaşındaki country şarkıcısı Keith Urban’la Sidney’de peri masalını andıran bir düğünle evlendi.

Düğün töreni, Sidney’in banliyölerinden Manly’de şehre hákim bir noktada Gotik tarzda inşa edilmiş Kardinal Ceretti Şapeli’nde yapıldı.

Sydney’deki konutundan babası eşliğinde beyaz bir Rolls Royce limuzin içerisinde kiliseye gelen Kidman, kendisini görmek için yol buyunca kaldırımları dolduran hayranlarına aracın penceresini açarak teşekkür etti. Polis ve Kidman’ın korumaları geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, paparazziler güzel yıldızı helikopterle havadan izledi.

NEDİMESİ EVLATLIĞI

Kidman’ın fildişi renkli gelinliğini modacı Balenciaga, özel olarak dikti.

Elinde beyaz güllerden bir buket taşıyan ve inci küpeler takan Kidman’ın nedimeliğini eski eşi aktör Tom Cruise’le evliyken evlat edindiği 13 yaşındaki kızı Isabella yaptı. Nicole Kidman ve ailesini 30 yıldan beri tanıyan rahip Paul Coleman’ın kıydığı nikah töreni, Katolik usullerine uygun şekilde büyük bir sadelik içinde yapıldı. Kidman’ın beyaz gelinliği ve törenin Katolik kurallarına uygun yapılması, ünlü yıldızın, eski eşi Tom Cruise’nin mensubu olduğu "Scientology" tarikatına kesin olarak sırtını döndüğünü açıkça gösterdi.

Düğüne Hollywood’un Avustralya kökenli ünlü oyuncuları Russell Crowe, Naomi Watts ve Hugh Jackman’ın yanı sıra, medya imparatoru Avustralyalı işadamı Rupert Murdoch ve pek çok ünlü kişi katıldı. Düğün gecesini Sidney’de 3 milyon dolara yeni satın aldıkları apartman dairesinde geçiren ünlü çift, balayı için Fiji adasına gidecek, oradan da ABD’ye dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!