Pembe altın tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Pembe altın tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 00:00

Tüm dünyada yeni bir trend olmaya başlayan Rose Gold (Pembe Altın), Tülin Şahin'in tanıtımıyla Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Ünlü manken, So Chic firmasının Türkiye'ye getirdiği takılarla objektiflerin karşısına geçti. İlk olarak İtalya'da başlayan Rose Gold (Pembe Altın) fırtınası ülkemize de kısa sürede geldi. Özellikle lüks ve pahalı saatlerin kaplamasında kullanılan, verdiği göz kamaştırıcı ışıltısı ve uzun zaman parlaklığını kaybetmeme özelliğiyle dikkat çeken pembe altın kaplama takılar birbirinden farklı tasarımlarla büyük ilgi topladı.

So Chic mağazalar zinciri Sibel Sevcan, kısa zamanda Rose Collection'a takıseverlerin yoğun ilgisinin olduğunu ve yeni koleksiyonları mağaza vitrinlerine taşıdıklarını belirterek şunları söyledi: "Gümüş üzerine pembe altın kaplama çok şık takılar, dikkat çekici ve büyük ilgi topluyor. Deri, inci ve doğal taşlarla kombine edilen Rose Collection ürünleri mağazalarımızda yerini almaya başladığı andan itibaren farklı yaş gruplarındaki bayanların tercihi olmaya başladı. Ünlü mankenimiz Tülin Şahin'de çekimlerinde Rose Collection takılarını sık sık kullanıyor. Yoğun talebe yetişmeye çalışıyoruz." Rose Collection ürünlerini ülke genelindeki So CHIC mağazalarında yakından inceleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!