Pelin Körmükçü: Tuhaf bir şekilde aldatıldım

Güncelleme Tarihi:

Pelin Körmükçü: Tuhaf bir şekilde aldatıldım
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 00:00

Oyuncu Pelin Körmükçü, iki yıl önce evlendiği mimar Cengiz Cennetoğlu ile geçtiğimiz hafta boşandı. Eşinin kendisini evli bir doktor kadınla aldattığını öğrenen Pelin Körmükçü, "Bu şekilde evliliğimi yürütemezdim ve boşandım. Eşime güveniyordum bana açık olmasını isterdim" dedi.

Haberin Devamı

Aldatılmanın kendisini üzdüğünü ancak yıkılmadığını söyleyen Pelin Körmükçü, "Ben kendimi aslında aldatılmış kabul etmiyorum. Buna aldatma demiyorum. Ben aldatılmadım çok da detaya girmek istemiyorum. Evet, boşanmamıza bir bayan neden oldu, bu kişi aynı zamanda evli ve çocukları var. Beni mi, kendi eşini mi, benim eşimi mi, çocuklarını mı aldattı? Ben bunu bir türlü anlayamadım. Kendimi aldatılan kadın olarak görmüyorum" dedi.

EVDEN AYRILDIM
Aldatıldığını öğrendikten sonra evden ayrıldığını söyleyen Pelin Körmükçü, eski eşinin kendisini nasıl aldattığının önemli olmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

/images/100/0x0/55eadd2ff018fbb8f89b8f0d
"Eşim, beni aldattığını asla kabul etmedi. Benim eşim onlarla bir ilgisi olmadığını söyledi. Beni asla aldatmadığını, sen aldatacağım bir insan değilsin, dedi. Ben de kendimi öyle görmüyorum ama ortada bir şey var. Bir gizlilik ve yalan var. Ben de yıllardır onurumla, gururumla, şerefimle yaşamış bir insanım. Kendi ayaklarımın durabilecek gücüm var o yüzden devam etmenin anlamı yoktu. Ne olursa olsun tatsız bir olay devreye girdiğinde güveni yıkılıyor insanın ve işin büyüsü bitiyor. Biz 2004'te evlendik daha öncesinde de beş sene birlikte yaşıyorduk. Aramızdaki o büyü bitti. Benim çoluğum çocuğum da yok, neden bu şekilde devam edeyim, diyerek noktaladım. Çünkü sonuçta bir şey bitti mi, bitiyor. Öyle bir evlilik yapay bir şekilde yürümez. Bizimki de bitti.

Haberin Devamı

KADININ KOCASI DA BİLİYORMUŞ
O kişi bir tıp doktoru eşi de doktor. İşin tuhaf yanı, onun eşi de biliyor. Asıl çarpık olan durum da o zaten. Senaryo yap, oyna durumu olmuş. Böyle bir senaryo gelse elime, ne kadar da abartmışlar, derim. Ama maalesef hayatta insanlar böyle şeylerle karşılaşınca anlıyor ve böyle şeyler olabiliyormuş diyor. Hepsi birbirini biliyormuş, bir tek ben bilmiyormuşum. Beni o kadın aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Kendisiyle buluştuk ve anlattı, o şekilde öğrendim.

Haberin Devamı

ŞAKA SANDIM
Ben yapı olarak soğukkanlıyım olaylara karşı. Tabii ki, zor bir şey insan önce inanmıyor şaka yapılıyor sandım. Yavaş yavaş anlıyorsunuz. Asla kendi yapımdan ödün vermeden dinledim ve duruma alıştım. Büyük bir tepki vermedim kendisine. Son çare olarak da bitirerek son noktayı koydum. Kadın herhalde benden rahatsız oldu. Kadın beni tanımadan bütün resimlerimi ve gazete küpürlerimi biriktiriyormuş ve Pelin'den ayrıl diye baskı yapıyormuş. Bizim huzurumuzu kaçırmak için anlattı sanırım. Bu savaşı onlar kazandı diye bakmıyorum. Ben şanslı bir insanım ve erken öğrendim ve noktayı koydum. Vicdanen her şekilde rahatım. Ben çok güvendim eşime. Onlara yazık ve zavallılar. Nasıl bir annelik, nasıl bir evlilik bilmiyorum.

Haberin Devamı

DOĞRUYDU, AYRILDIM
Beş ay önce öğrendim bu ilişkiyi. O sırada tatile gittim kendimi dinlemek ve uzaklaşmak istedim. Ne olduğunu anlamak istedim. Sonuçta ne olursa olsun bir evlilik söz konusu. Biraz düşünme payı bıraktım kendime tatilden döndüm ve bir takım şeylerin bittiğini daha iyi anladım. Medeniyet çerçevesi içinde düşman olmadan bitirdim. Bu olayı bilen arkadaşlarım çok şaşırıyorlar bana. "Sen ne kadar güçlüymüşsün diyorlar." Bu benim yapımdan kaynaklanıyor. Allah sağlık acısı vermesin. Her şeyin telafisi ve çaresi bulunur. Ben nasıl biri olduğumu biliyorum ve bu durumdan dolayı vicdan azabı çekecek hiçbir duygum yok. Hiç içimde acabalarım ya da şüphelerim kalmadı. Onlar düşünecekler bence benim kimseye verecek hesabım yok.

Haberin Devamı

YIKILMADIM AYAKTAYIM
Geçtiğimiz perşembe günü resmen boşandım. Anlaşmalı olarak boşandım kendisinden herhangi bir talebim olmadı. Onların birlikteliklerinin sürdüğünü sanmıyorum. Bunu Cengiz de söyledi. Bana o insanla hiç işim olamaz dedi. Kadın da filmlerde olan karakterlerden biri. Hasta ruhlu insanlardan. Evli ama başka insanın insanların evliliklerini hedef alan bir yapısı olduğunu da duydum. Öyle bir kadın cinsiymiş. Artık benim için hiçbir önemi yok. Bu olayda ben birebir aldatıldım demiyoum. Gerçekten benim etrafım ailem ve arkadaşlarım en büyük desteğim oldu. Böyle bir şeyi yaşamayı istemezdim ama kısmetmiş ne yapabiliriz ki. Yıkılmam böyle bir olaydan çünkü benim yaptığım bir hata yok. Ben bir hata yapsam yıkılırdım ama benimbaşım dik ve önüme bakıyorum. Sevimsiz bir durum keşke bunlar olmasaydı. Sebep olanlar düşünsün.

Haberin Devamı

ESRA'YA DA ÇOK ÜZÜLDÜM

/images/100/0x0/55eadd2ff018fbb8f89b8f0f
Çocuğum olsaydı da kararım değişmezdi ve yine ben yoluma bakardım. Evlilik bittiyse benim için çocuğumu alıp giderdim. Bir şeyler bittiyse çocuk içindaha tatsız şeyleri sürdürmenin anlamı yok. Hayatı karartarak sürdürmenin anlamı yok. Ben bu olayı yazın yaşadım ve sessiz ve dingin kaldım. Bu tarz şeyleri sevmiyorum özelimi insanlarla paylaşmayı sevmiyorum. Esra Akkaya'ya çok üzüldüm. Benim de bir takım şeyler başımdan geçti ve onun da kör göze parmak gibi yaşandı. Kızın gözüne soka soka yapıldı çok üzüldüm. Hiçbir kadın böyle şeyleri haketmiyor çok çirkin bir durum. Kimse onun yerinde olmak istemezdi. Ben de yaşadım ama gerçekten çok zor. İki insan birbirini seviyor ve bir şeyler paylaşıyor. Karşılığı böyle olmamalı. Maalesef böyle şeyler de oluyor kaçınılmaz.

EVLİLİĞE HALA İNANIYORUM
Bu yaşananlar benim evliliğe inancımı yitirmeme neden olmuyor. Ben bu yaştan sonra değişmem. Evliliğe kötü bakmam bence çok güzel bir şey. Bir daha olursa yine evlenirim. Ben hiç ummadık bir insandı eşim ve çok güveniyordum. Bana açık olmasını isterdim. Ama hayat sürprizlerle dolu heran her şeyle karşılaşabiliyorsunuz. Bu 10 yıl sonra da olabilirdi. Ben neyse ki, evliliğimin ikinci yılında öğrendim. İşimle uğraşabilecek durumdayım yaşım geç. Ama bundan 15 sene sonra olsaydı daha farklı olurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!