Pelin ile İbrahim başbaşa

Güncelleme Tarihi:

Pelin ile İbrahim başbaşa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2010 09:24

Haberin Devamı

35 oldu
“Tamamdır” isimli single ile listelere hızlı bir giriş yapan Burcu Güneş, önceki akşam Mecidiyeköy’deki Villa Balance Otel’de doğum gününü kutladı. 35 yaşına basan şarkıcının doğum gününe annesi Bige Güneş ve bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Serkan Keleş de katıldı. Hediyelerine bakma fırsatı bulamadığını söyleyen Güneş, sevgilisinden ne hediye aldığını gizledi.

Kahve molası
Emrah geçtiğimiz akşam kız arkadaşı Duygu Şen ile Etiler Bigchefs’deydi. Kahve içen sevgililer, gazetecilerin soruların yanıtsız bıraktı.

Ev alışverişi
Sıla, geçtiğimiz günlerde Kanyon’da objektiflere takıldı. İki arkadaşı ile Kanyon’a gelen şarkıcı, Hiref mağazasından evi için şamdan baktı. Daha sonra arkadaşlarıyla gezintisine devam etti.


mesaj trafiği
“Cümbür Cemaat” dizisinin Öykü’sü Cansu Koç, kız arkadaşıyla birlikte Kanyon’daydı. Kitchenette’te yemek yiyen genç oyuncu, daha sonra mağazaları gezdi. Cep telefonunu elinden düşürmeyen Koç, sık sık mesaj çekti.

Haberin Devamı


Burası serin
İbrahim Kendirci ile Pelin Karahan’ın rol aldıkları “Kavak Yelleri” dizisinin setinde başlayan aşkları devam ediyor. İkili, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi. Sıcaklardan bunaldıklarını söyleyen ikili, verdikleri set arasında baş başa yemeğe geldiklerini belirtti.

Milletvekillerine baksınlar
Oyuncu Bekir Aksoy ve sevgilisi Alex önceki akşam Cihangir’deydi. Aksoy, RTÜK’ün rol aldığı “Türk Malı” dizisinde yanlış kullanılan kelimeler nedeniyle yayıncı kanaldan savunma istemesi haberleriyle ilgili, “Dizilere bakacaklarına milletvekillerinin konuşmalarını dinlesinler, orada söylenen yanlış cümle ve kelimeleri incelesinler” dedi.

Cihangir buluşması
“Arka Sıradakiler” dizisinin oyuncularından Sevda Dalkıç ve Merve Erdoğan geçtiğimiz gün Cihangir’deydi. Dizinin yeni sezon çekimlerinin başladığını söyleyen Erdoğan, “Sanırım bir iki haftaya ekranda olacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!