Patlıcan konserleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Patlıcan konserleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2008 10:33

Gençlerin hayatına 2007 yılının Haziran ayında giren Patlican, büyük ilgi gören müzik ve eğlence etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

Patlican’ın 2007 yılında başlayan rock konserleri serisi, bu yıl 17 Ekim 2008 – 7 Mart 2009 tarihleri arasında 10 ilde gençleri sevdikleri sanatçılar ile buluşturuyor.

İzmir Ege Üniversitesi’nde 17 Ekim Cuma günü ilki gerçekleştirilecek Patlican konserinde Mor ve Ötesi, Sakin ve Asfalt Dünya sahne alacak. İzmir’in ardından Adana, Antalya, Ankara, Konya, Trabzon, Eskişehir, Antep ve Bursa’da devam edecek konserler, 7 Mart 2009’da İstanbul’daki rock şöleniyle sona erecek. Gençler konserlerde, Eurovision Şarkı Yarışması’nda yedinci olan Mor ve Otesi, ska müziğin Türkiye’deki ilk ve en önemli temsilcisi Athena, ilk albümü ‘Sakin Olmam Lazım’ ile iyi bir çıkış yapan ve hayran kitlesini artırmaya devam eden Hayko Cepkin, ‘Uykusuza Masallar’ adlı albümü ile 2008’e damgasını vuran Feridun Düzağaç ve  ‘Bir Kadın Çizeceksin’ şakısıyla muhteşem bir çıkış yakalayan Manga’nın yanı sıra daha birçok sanatçının sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlenecek.

Haberin Devamı

Patlıcan üyelerinin ücretsiz izleyeceği konserin program akışı ise şu şekilde...

Patlıcan konserleri başlıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!