Parti diye buna denir

Güncelleme Tarihi:

Parti diye buna denir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2005 00:00

OK dergisi, son sayısında bugüne kadar gösteri dünyasında en çok sözü edilen ve çok başarılı geçen partilerin öykülerine yer verdi. Bakın hangi ünlüler, hangi partilerde, nasıl eğlenmişler!

Ünlü manken doğum gününü birkaç partiyle birden kutladı. Kate Moss ve arkadaşları önce Mandarin Oriental Oteli’nde bir araya geldiler. Daha sonra Claridge Oteli’ne geçildi. Oradan da Leah Wood, Sam Taylor Wood ve Serena Ree’nin evlerinde kutlamalar devam etti.

Naomi Campbell, Sadie Frost, Gwyneth Paltrow, Chris Martin partinin en çok dikkat çeken konuklarıydı. Konuklara şişesi 100 sterline satılan şampanya ve Beluga havyarı ikram edildi. Claridge Oteli’nin balo salonu da saati 30 bin sterline kiralanmıştı. Doğum günü kutlamaları sabaha kadar mekan değiştirerek sürdü.

Heidi Klum’un ‘Cadılar Bayramı’ partisi

Süper model Heidi Klum, öyle kolay korkan kadınlardan değildir. Genç kadın, Cadılar Bayramı’nı özellikle çok seviyor. 2005 yılının Cadılar Bayramı’nı da New York’un ünlü Marque Kulübü’nde verdiği muhteşem bir partiyle kutladı. Partiye vampir kraliçe kıyafetiyle gelen Heidi Klum’u tanımak kolay olmadı. Minik oğlunun babası Seal ise Operadaki Hayalet kostümüyle geldi. Paris Hilton, Nicole Richie ve diğerleri de değişik kostümlerle partiyi renklendirdiler. Heidi Klum, partideki yiyeceklerin hepsini Almanya’dan getirtmişti.

Sir Elton John’un 50’nci doğum günü partisi

Parti vermek konusunda hiç kimse, Sir Elton John’un eline su dökemez. O, bu işlerin kralıdır. Özellikle de yardım kampanyaları için düzenlediği partiler olay yaratır. Ünlü sanatçı bu kez 50’nci doğum gününü kutlamak amacıyla bir parti düzenledi.

Hammersmith Sarayı’nda gerçekleşen parti tam 300 bin sterline mal oldu. Ünlü sanatçı Fransa Kralı 16’ncı Louis’nin kostümünü giymişti. Sevgilisi David Furnish de Saraylı beyzadelerden birinin kıyafeti içindeydi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!