Paris’te otobüslü Türkiye tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Paris’te otobüslü Türkiye tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2007 19:01

Haberin Devamı

PARİS'te Türkiye etkili bir kampanya ile tanıtılıyor. Turizm Ataşesi Serpil Varol, Türkiye fotoğrafları ile bezenmiş otobüsün Türkiye broşürleri ile birlikte Türk lokumu ikram edeceklerini belirtti. Paris’te "Dünya Turizm Fuarı” fuarına 250 m²’lik bir stand ve özel sektör kuruluşları ile birlikte iştirak eden Türkiye sağlık, termal, spa ve thalassotherapie ürünlerini sunan ülkelerle birlikte ‘Thermalie İhtisas Fuarı’na da 80 m²’lik bir standla iştirak ediyor.

Dünya Turizm Fuarındaki Türkiye standında oluşturulan mini golf sahasında ziyaretçiler yapacakları golf vuruşları sonrası üzerinde Türkiye logosu olan golf topları ve golf malzemelerini hediye olarak kazanacaklar. Bu etkinliğin yanı sıra her gün yapılacak çekilişlerde Türkiye ile ilgili sorulara doğru cevap verecek olan ziyaretçiler Türkiye standındaki katılımcı özel sektör kuruluşları tarafından verilecek Türkiye seyahat ödüllerini kazanacaklar.

Haberin Devamı

Türkiye standı ilgi görüyor

/images/100/0x0/55ea83e7f018fbb8f88503fa

Türkiye standında 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul’un yanı sıra 2015 Dünya Expo Adayı olan İzmir’in de tanıtımı yapılıyor. Stand’ta Fransızların çok ziyaret ettiği Kapadokya Bölgesi, Peri Bacaları maketi, İstanbul, Kız Kulesi maketi, Antalya Aspendos maketi ve golf alanı ile tanıtılacak. SMT Fuarında Türkiye standında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TURSAB, THY,Mondoterra &Terra Turquie, Mediades gibi Tur Operatörlerinin yanı sıra , Türkiye’den Sillyum Golf Resort&Marek Villas, Club Sera Otel,Armada Otel, Turkiz Otel,Rixos Hotels,Vargit Turizm, Holiday Group Hotel Guide gibi kuruluşlar iştirak ediyor.

Aynı tarihlerde Paris’de düzenlenen Thermalie Fuarına yine Türkiye’den katılan Turkiz Otel, Klassis Otel, Richmond Nua Otel ve THY ile birlikte iştirak eden Paris Kültür ve Tanıtma Müşavirliği bu fuarda yapılan çekilişlerle de ziyaretçilere Türkiye’deki tesislerde thallassotherapie bakım seansları ile birlikte konaklama ödülleri kazanacakları bir yarışma düzenliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!