Paris Hilton nasıl dünya markası oldu

Güncelleme Tarihi:

Paris Hilton nasıl dünya markası oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2005 01:34

Herkesin ‘aptal sarışın’ gözüyle baktığı Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, kısa süre öncesine kadar bir espri konusuyken dünyaca ünlü bir marka oldu. Profesyonel parti kızı Hilton, şimdilerde en güçlü Amerikalılar arasında yer alıyor.

Kendine ait giyim markası, çanta ve parfüm serisi, gece kulüpleri, enerji içeceğiyle büyük ve kárlı bir iş imparatorluğu yarattı. Paris Hilton, gittiği partide 20 dakika görünmek için bile 200 bin dolar alıyor. Paris, ‘Eğer parti Japonya’da ise daha fazla alıyorum’ diyor.

Paris Hilton’un yükşelişi, şöhret uzmanlarını bile şaşırtıyor. Syracuse Üniversitesi, popüler kültür uzmanı Prof. Robert Thompson, ‘Paris Hilton A listesinde. O gerçekten çok büyük bir star’ diyor.

Hilton, şu sıralar Amerika’da gösterimde olan ‘House of Wax’ adlı korku filminde oynuyor ve televizyonda gösterimde olan reality show’u, ‘The Simple Life’ın 4’üncü bölümünü çekimlerini tamamladı. 24 yaşında olmasına rağmen Paris, biyografisini de yazdı. ‘Kadın Mirasçının İtirafları’ başlıklı kitap, gelecekteki starlar için bir kılavuz niteliğinde. Kitabın bir bölümünde ‘Asla ve asla 10’dan önce kalkmayın: asla 3’ten önce yatmayın. Normal saatler sıradan kişiler içindir. Ama siz asla sıradan olmak ismezsiniz’ şeklinde satırlar yer alıyor. Paris’in kitabı 100 binden fazla sattı ve best-seller oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!