Paris gibi yaÅŸamam!

Güncelleme Tarihi:

Paris gibi yaÅŸamam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 20:06

2008 Türkiye Güzeli Leyla Lidya Tuğutlu yarışma sonunda kraliçelik tacını Paris Hilton’ın elinden aldı.'Es-Es’ dizisinde rol alan güzel, birçok yaşıtının aksine 'Paris Hilton’un yaşam tarzını seçmezdim' diyor...

Haberin Devamı

Leyla Lidya TuÄŸutlu / Foto Galeri

Paris Hilton / Foto Galeri

Es -Es dizisinde İrem karakteriyle karşımıza çıkan Leyla Lidya Tuğutlu geçen yıl katıldığı güzellik yarışmasının ardından oyunculuğa adım attı. 2008 Miss Turkey Türkiye Güzeli  Tuğutlu, İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde okurken araya giren ekran macerası nedeniyle okulunu dondurdu. Spikerlik, sunuculuk eğitimi alan oyuncuyla hedeflerini anlattı.

2008 Miss Turkey seçildiniz. Yarışmaya katılmanızın sebebi neydi?
Bana kapı açacağını düşündüm. Benim için bir basamak olduğu doğru ama ilk başta aklımda oyunculuk yoktu. Oyunculuk biraz şans oldu. 

Kraliçelik tacını Paris Hilton’ın elinden aldınız. Hilton’ın yerinde olmak ister miydiniz?  
İsmini kullanmasını çok iyi biliyor. Aptal mı, zeki mi bilmiyorum ama iyi bir ekiple çalıştığı kesin. Kafası iyi bir şekilde çalışıyor ve bunu paraya dönüştürmeyi çok iyi biliyor. Ben böyle bir hayat seçer miyim? Seçmem. Ben onun çizdiği imajı çizmek istemem.

‘Es Es’ dizisi için teklif nasıl geldi?
 Yarışmaya girdiğim sene ekonomik kriz vardı, birçok proje iptal oldu. Ama bu sene şans bana güldü. Önüme çok fazla güzel proje geldi bana da en uygun olanı değerlendirdim. Her yeni projeye başlamak bir risktir. Bu riski almaya karar verdim.

Dizi Eskişehir’de çekiliyor. Orada hayat nasıl gidiyor?
 Orada yaşamak çok güzel. Kendi ailemden çok rol arkadaşlarımı görüyorum. Enerjisi yüksek, çok genç bir şehir. Zaten İstanbul’da çok yorulduğumu fark ediyordum. Eskişehir’deki geçirdiğim altı gün bana büyük bir enerji veriyor. 

Erdal Beşikçioğlu gibi usta bir oyuncuyla çalışıyorsunuz.
 İlk başta korktum açıkçası. Usta bir oyuncu olduğu için bu bende daha çok baskı yaratıyor. Bu sayede daha iyi oynamaya çalışıyorum. 

Dizide Erdal bey ile sıkı bir baba-kız ilişkiniz var. Gerçek hayatta da babanla ilişkiniz nasıl?
 Her kız çocuğunda olduğu gibi ben de babacıyım. Babamla ilişkimiz çok iyidir.

İrem Leyla’ya benziyor mu?
 Ben ondan daha durgunum. O biraz daha anında tepki veren, belki sinirlendiğinde kalkıp giden bir kız. Ben ilişkilerimde o kadar sinirli değilim. 

Ahmet Rıfat ile nasıl bir ikilisiniz?
 İyi bir ikiliyiz diye düşünüyorum. İki ayrı karakteriz ama bir şekilde uyuştuğumuzu düşünüyorum. Genelde iyi bir diyaloğumuz var. Beni sakinleştiren insan odur.

 Şu sıralar birlikteliÄŸiniz var mı?Â
 Bu konuda çok fazla konuşmayı sevmiyorum. Özel hayatın bir büyüsü vardır ve konuştukça bozulacağına ya da bir şey olacağına inanırım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!