Paramparça yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 23:46

Paramparça dizisi bu akşam 77. bölümüyle ekranlara geldi. Star TV'nin izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Paramparça'da bu akşam oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Sevilen dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı için aramalar başladı. Peki, Paramparça 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının nefes kesen dizisi Paramparça bu akşam 77. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümüne damga vuran dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde Cansu’nun hastalığı ve Hazal’ın durumu Dilara ve Cihan’ı birbirine yakınlaştırır. Harun bu duruma tahammül etmekte zorlanırken bir yandan da Asuman’ın kışkırmaları ile başa çıkmak zorunda kalıyor. Dizinin bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Paramparça 78. bölüm fragmanı yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hazal’ın, Maide Hanım ile telefon konuşmasına şahit olan Cihan’la Ozan, soluğu yalıda alır. Hazal, Özgür’ü öldürdüğünü itiraf eder. Cihan, Hazal’ı hemen polise teslim etmek ister ancak Dilara buna karşı çıkar. Hazal için, kaçmaktan başka seçenek yoktur… Cihan, Maide Hanım’dan cinayetin işlendiği bıçağı ister. Maide’nin yıllardır beklediği an gelmiştir…

Haberin Devamı

Cansu’nun hastalığı ve Hazal’ın durumu Dilara ve Cihan’ı birbirine yakınlaştırır. Harun bu duruma tahammül etmekte zorlanırken bir yandan da Asuman’ın kışkırmaları ile başa çıkmak zorundadır. Candan’la işbirliği içinde olan Asuman bir gece Candan’ın evinde saldırıya uğrar. Perişan durumdaki Asuman’a yardım edebilecek hiç kimse yoktur.

Hastalığı hızla ilerleyen Cansu, akrabalarını bulur ve onlardan hastalığının genetik olduğunu öğrenir. Ölümü pahasına bebeğini doğurmak isteyen Cansu, akrabalarından, bu bilgiyi saklamalarını ister. Özkan’ın Burhan Bey tarafından kullanıldığını öğrenen Deniz, Özkan’a yardım etmek isterken büyük bir belaya bulaşır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!