Paramparça son bölümde Harun cinayetten tutuklanıyor!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça son bölümde Harun cinayetten tutuklanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 18:18

Paramparça dizisi dün akşam 75. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar nefes kesti. Paramparça son bölümde Harun cinayetten tutuklanıyor. Peki Paramparça son bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Paramparça 75. bölüm ile izleyenlerin nefesini kesti.  Paramparça 75. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi.. Sevilen dizinin yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşandı. Yeni bölümde MR sonucun temiz çıkması Cansu’yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. İşte, Paramparça 75. bölümde meydana gelen olaylar

Paramparça 75. bölümde; Asuman, Harun’a yaklaşıyor. Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman’ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman’ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır.

Maide Hanım’ın Nefreti Büyür
Maide Hanım, Harun ve Dilara’yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun’dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar.

Haberin Devamı

Cansu’nun Durumu Ciddi
MR sonucun temiz çıkması Cansu’yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu’nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu

PARAMPARÇA 75. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Cansu’nun hastalığı dilara ile cihan’ı yakınlaştırıyor
Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 74.’üncü bölümü ile ekrana gelecek.
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Burhan, Cihan’ın karşısına çıkıyor.

Asuman’ın gitme niyeti yok
Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar.

Haberin Devamı

Harun’un şüphesi
Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.

Burhan, cihan’la hesaplaşıyor
Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir

Paramparça'da sürpriz isim

Güzel oyuncu  Sinem Öztürk Uslu, 76. Bölümü yayınlanacak olan Paramparça dizisinde sürpriz bir rolle seyirci karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

Kariyerinde hep farklı karakterleri üzerine giyerek risk almayı seven, cesaretli oyuncu, MAG Dergi için verdiği özel röportajında Sinem Öztürk Uslu “Yeni karakterime çalışmak, onu incelemek, ona katkı sağlayacağımı düşünmek çok mutlu ediyor. Paramparça’da dram oynamanın heyecanını yaşıyorum” açıklamalarında bulundu. Drama türünde oyunculuğuna devam etmek istediğini dile getiren  Uslu, “Şimdi yeni sezonda Paramparça’da olacağım için enerji doluyum” dedi.

Paramparça son bölümde Harun cinayetten tutuklanıyor

BAKMADAN GEÇME!