Paramparça 74. bölüm fragmanında Cihan ve Dilara yakınlaşıyor!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 74. bölüm fragmanında Cihan ve Dilara yakınlaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2016 10:10

Paramparça 74. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Star TV ekranlarının başladığı günden itibaren nefes kesen dizisi Paramparça, yarın akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Fenomen haline gelen dizinin yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşanacak. Cansu'nun yakalandığı hastalık Cihan ve Dilara'yı yakınlaştırıyor. İşte, Paramparça 74. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 74. bölümüyle nefes kesecek. Ekranların vazgeçilmez dizilerinden biri haline gelen Paramparça, Pazartesi akşamı sevenleriyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşanacak. Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İşte, Paramparça 74. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

CANSU’NUN HASTALIĞI DİLARA İLE CİHAN’I YAKINLAŞTIRIYOR

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 74.’üncü bölümü ile ekrana gelecek.
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Burhan, Cihan’ın karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

ASUMAN’IN GİTME NİYETİ YOK

Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar.

HARUN’UN ŞÜPHESİ

Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.

BURHAN, CİHAN’LA HESAPLAŞIYOR

Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir

PARAMPARÇA 74. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!