Paramparça 70. yeni bölüm fragmanında aile içinde iç savaş başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 70. yeni bölüm fragmanında aile içinde iç savaş başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 13:54

Paramparça dizisi 70. yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümüne Ozan'ın ailesine karşı almak istediği intikam planı damga vurdu. Ozan hastaneye ailesi tarafından kapatıldığını öğrenince, babasının ona devrettiği hisseleri satmaya başladı. Deniz ile Cansu evlilik yolunda ilk adımlarını atmaya başladılar. İşte, Paramparça 70. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen Paramparça, 70. bölüm fragmanıyla nefesleri kesti. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisinde bu hafta aile tamamen paramparça oluyor. Ozan'ın hisseleri satmaya başladığını öğrenen Cihan küplere biniyor. Deniz ise Cansu'ya harika bir evlenme teklifi ediyor. Kendi açtığı mekanında Özkanla konuşan Deniz'in kafesi birden taranmaya başlıyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle Paramparça pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

SEN DE OYUNUN PARÇASISIN
Ayşe’nin beraber olduğu kişinin Cihan olduğunu öğrenen ve öfkeden gözü dönen Harun soluğu çiftin tatil yaptığı otelde alır. Ayşe’nin bunca zamandır ‘Ağabeyim’ diye bahsettiği kişinin Harun olduğunu öğrenmek Cihan için büyük bir şoktur. Cihan her şeyin bir tuzak, Ayşe’nin de bu tuzağın bir parçası olduğuna inanır.

Haberin Devamı

AYŞE NE YAPACAK?
Harun ve Maide için de durum farklı değildir. Onlar da Cihan’ın Ayşe ile, Harun’dan intikam almak için planlı bir şekilde birlikte olduğunu düşünür. Her ikisi de Ayşe’ye, Cihan’ı hayatından çıkarmasını söyler. Ayşe tam anlamıyla iki ateş arasında kalır.

DEMİR ALAZ KAÇIRILIYOR
Annesinin rahatsızlığını öğrenen Dilara apar topar Amerika’ya gider. Dilara’nın evde olmadığını öğrenen Harun, oğlu Demir Alaz’ın yalıda kalmasına müsaade etmez. Tek çözüm yolu bulur, o da bebeği kaçırmak! Cihan ise artık ne ile nasıl başa çıkacağını şaşırmıştır. Ozan’ı akıl hastanesinde bulan Cihan yıkılır.

PARAMPARÇA 70. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Dizinin yeni bölümünde ailesi tarafından hastaneye zorla kapatıla Ozan, gerçeği öğreniyor. Ailesinden intikam almak için Cihan'ın ona verdiği hisseleri satmaya başlıyor. Cihan, Yıldırım'dan bu gerçeği öğrenince eli ayağına dolanıyor ve bir çare arıyor. Deniz ise Cansu'ya güzel bir yat gezisinde evlenme teklifi ediyor. Evlilik teklifiyle şoka giren Cansu'nun kararı ne olacak.
Hazal, Cansu'ya gelen evlilik teklifinin ardından iyice kıskançlığa bürünüyor ve yine aklında binbir türlü kötülük dolaşmaya başlıyor. Özkan, Deniz'le görüşmek için Deniz'in yeni açtığı mekana gidiyor. Tam o sırada mekanın önüne yanaşan araba, içeriyi taramaya başlıyor. Heyecanın bir an bile düşmeyeceği Paramparça, 70. bölümüyle pazartesi akşamı Star TV ekranında olacak.

BAKMADAN GEÇME!