Paramparça dizisi hakkında şoke eden iddia!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça dizisi hakkında şoke eden iddia
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 11:57

Paramparça dizisi için flaş bir iddia... Star TV ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisininde Şükran Ovalı’nın Erkan Petekkaya ile kavga ederek diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Paramparça'nın ünlü oyuncusudan konu ile ilgili açıklama geldi..

Haberin Devamı

Erkan Petekkaya bu iddiaları yayınlayarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı ile çok yakın arkadaş olduklarını belirterek bu tip haberlere itibar etmeyin dedi.

 


PARAMPARÇA'DA NELER OLACAK?
Paramparça 69. bölüm fragmanı sevenlerini çok heyecanlandıracak. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Paramparça yepyeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Cihan Ayşeyle olan ilişkisini bitiriyor. Maide hanım, Ayşe'ye Cihan'la ilişkisini bitirmesini söylüyor. Ayşe ne yapacak? İşte Paramparça 69. yeni bölüm fragmanı...

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Maide hislerinin peşinde!

Sahte rapor düzenleterek Ozan’ı akıl hastanesine kapattıran Rahmi Bey, Cihan’ı da Ozan’ın tatilde olduğuna inandırır. Maide Hanım, Candan’ı kullanarak Ozan’ın hisselerini satın almanın peşindedir.

Haberin Devamı

Arena sürprizi

Hastalanan Demir Alaz’ı apar topar hastaneye götüren Dilara en çaresiz anında yanında olan Harun’u affeder. Cihan da Ayşe’ye kendisini affettirmek için çabalar. Cihan’ın Ayşe’ye yaptığı büyük sürpriz ikili arasındaki buzları eritir.

Fotoğraf Şoku

Dilara ile barıştığı için çok mutlu olan Harun, Maide Hanım’a müjdeyi vermek için eve gider. Tam bu sırada bilgisayarda gördükleri bir fotoğraf her ikisinin de taş kesilmesine sebep olur.

Yayın Günü: 30 Mayıs Pazartesi Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 69. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!