Paramparça 69. bölümü ile ekrana kilitledi!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 69. bölümü ile ekrana kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 23:55

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Paramparça son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. 69. bölümü ile ekrana gelen Paramparça Cihan ortalığı birbirine kattı. Yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenen Paramparça'da neler yaşandı?Detaylar habermizde..

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Paramparça dizisi dün akşam 69. bölümle sevenleriyle buluştu. Paramparça dizisi 69. bölümde de heyecan fırtınası esti. Ayşe'nin kendisine tezgah kurduğunu düşünen Cihan ortalığı birbirine kattı. İşte Paramparça dizisi 69. bölüm ile ilgili detaylar...

PARAMPARÇA DİZİSİ 69. BÖLÜM İZLE

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ayşe’nin beraber olduğu kişinin Cihan olduğunu öğrenen ve öfkeden gözü dönen Harun soluğu çiftin tatil yaptığı otelde alır. Ayşe’nin bunca zamandır ‘Ağabeyim’ diye bahsettiği kişinin Harun olduğunu öğrenmek Cihan için büyük bir şoktur. Cihan her şeyin bir tuzak, Ayşe’nin de bu tuzağın bir parçası olduğuna inanır.Harun ve Maide için de durum farklı değildir. Onlar da Cihan’ın Ayşe ile, Harun’dan intikam almak için planlı bir şekilde birlikte olduğunu düşünür. Her ikisi de Ayşe’ye, Cihan’ı hayatından çıkarmasını söyler. Ayşe tam anlamıyla iki ateş arasında kalır.Annesinin rahatsızlığını öğrenen Dilara apar topar Amerika’ya gider. Dilara’nın evde olmadığını öğrenen Harun, oğlu Demir Alaz’ın yalıda kalmasına müsaade etmez. Tek çözüm yolu bulur, o da bebeği kaçırmak! Cihan ise artık ne ile nasıl başa çıkacağını şaşırmıştır. Ozan’ı akıl hastanesinde bulan Cihan yıkılır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 6 Haziran Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 69. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sahte rapor düzenleterek Ozan’ı akıl hastanesine kapattıran Rahmi Bey, Cihan’ı da Ozan’ın tatilde olduğuna inandırır. Maide Hanım, Candan’ı kullanarak Ozan’ın hisselerini satın almanın peşindedir.
Hastalanan Demir Alaz’ı apar topar hastaneye götüren Dilara en çaresiz anında yanında olan Harun’u affeder. Cihan da Ayşe’ye kendisini affettirmek için çabalar. Cihan’ın Ayşe’ye yaptığı büyük sürpriz ikili arasındaki buzları eritir.
Dilara ile barıştığı için çok mutlu olan Harun, Maide Hanım’a müjdeyi vermek için eve gider. Tam bu sırada bilgisayarda gördükleri bir fotoğraf her ikisinin de taş kesilmesine sebep olur.

BAKMADAN GEÇME!