Paramparça 62. Bölüm fragmanında Cihan'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 62. Bölüm fragmanında Cihana büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 10:42

Paramparça 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını sorgular. Ayşe’ye sürpriz yapmak için habersizce evine giden Cihan ise gördüğü manzara ile şoka girer. Paramparça 62. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Haberin Devamı

Paramparça 62. Bölüm fragmanıyla sizlerle. Dizi tüm hızıyla devam ediyor. Pazartesi akşamları izleyecisi ile buluşan Paramparça'da Dilara ve Harun arasındaki ilişki Cihan yüzünden yine mi sekteye uğrayacak. Cihan ise Ayşe ile yeni bir adım atıyor. Paramparça 62. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk görüntüler haberimizde.

Paramparça 62. bölümü ile Pazartesi akşamı STAR TV'de..

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cihan'a büyük şok!

Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını sorgular. Ayşe’ye sürpriz yapmak için habersizce evine giden Cihan ise gördüğü manzara ile şoka girer çünkü evde Ayşe’den başka hiç ummadığı biri daha vardır. 

Burhan'ın intikam planları!

Deniz, yıllar sonra kavuştuğu babası Burhan’a Rahmi Bey’in yaptıklarını anlatır. Rahmi Bey’den intikam almak isteyen Burhan, onunla tanışıklık kurmanın bir yolunu bulur. Patronluğa iyice adapte olan Deniz, Cansu’nun artık kendisini sevmediğini düşünmekte ve kalbini taşlaştırmaktadır. 

Haberin Devamı

Maide hanım çıkmazı!

Harun, Dilara’yı her şeyi geride bırakıp kendisiyle yeni bir hayat kurması için ikna etmeye çalışır. Dilara kesin kararını vermek zorundadır. Maide Hanım, Dilara’nın Harun’u oyaladığına emindir. Harun buna ihtimal vermezken, gördüğü bir fotoğraf ile herkes için her şey değişir. 

PARAMPARÇA 62. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, Ayşe'ye Harun'u anlatıyor!

Ayşe’nin evine giden Cihan, duygularını itiraf eder ve geçmişten gelen bir düşmanının başına ne işler açtığını anlatır. Ayşe, Cihan’ı hayretle dinlerken, bahsedilen kişinin Harun olduğunun farkında değildir. 

O benim oğlum!

Harun ile yeniden bir araya gelen Dilara, Harun’un oğlunu görme isteğine daha fazla karşı koyamaz ve Harun ile buluşur. Kendi oğluna Cihan’ın babalık yapıyor olmasından öfkelenen Harun’un korkutucu planları vardır. Ozan, Maide hanım'ın hedefinde Maide Hanım, Cihan’a zarar vermek için Ozan’ı kullanır. Öte yandan, Deniz’in babası Burhan da artık Gürpınarlar’ın düşmanıdır. Ev hapsi süren Hazal’ın evde olmadığını ortaya çıkaran Cansu, Hazal’ın zekasını hafife almıştır...

Haberin Devamı

PARAMPARÇA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça sezon sezonu final mi yapacak yoksa yeni sezonda devam edecek mi sorusu yanıt buldu.
Star TV’de başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Hümeyra ve Şükran Ovalı’nın paylaştığı Paramparça dizisi için yeni sezon kararı verildi.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği Paramparça dizisi 3. sezonda da yayınlanmaya devam edecek.Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın olaylı şekilde ayrılmasından sonra senaryoda değişikliğe giden ve yeni oyuncuları kadrosuna katan Paramparça dizisinin bu sezon final yapması bekleniyordu. Fakat dizinin yapımcısı dizinin yeni sezonda da yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı. Yurtdışında da çok sayıda ülkede ilgiyle izlenen Paramparça dizisi 3. sezonuyla Eylül 2016’da da Star TV’de olacak.

BAKMADAN GEÇME!