Paramparça 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 21:55

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Paramparça bu akşam 53. bölümü ile ekranlardaydı. Nefes kesen bir bölümün ardından gözler dizinin bir sonraki bölümüne çevrildi. Yeni bölümde neler yaşanacak?, Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?gibi sorular gelmeye başladı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça geçtiğimiz saatlerde 53. bölümü ile hayranlarının karşısına çıktı. Heyecan dolu sahneler ile izleyenlere muhteşem bir dizi keyfi yaşatan Paramparça, her zaman olduğu gibi bu hafta da izleyenleri ekran başına kilitledi.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği Altan Dönmez'in üstlendiği Paramparça dizisinin 53. yeni bölümü nefes kesti.

Ekranların büyük beğeniyle izlenen Paramparça dizisinin yeni bölümü 22 Şubat Pazartesi akşamı saat 20:00 itibariyle sizlerle. Herkesin sabırsızlıkla beklediği dizinin yen, bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

PARAMPARÇA 53. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Dilara’nın hamile olduğunu öğrenen Ozan için ok yaydan çıkar. En büyük düşmanları Harun’un çocuğunu kardeş olarak kabullenmeye hiç niyeti yoktur. Bu bebekle birlikte hem çocuklarını hem de saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın bir diğer kabusu da Harun’dur. Harun ya Dilara’nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse? 

ACISINI KALBİNE GÖMÜYOR

Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur. 

RAHMİ VE DENİZ HESAPLAŞIYOR

Cansu’yu kaybetmeyi içine sindiremeyen Deniz, Rahmi Bey’in sert tepkisinin sebebini öğrenmeyi kafasına koyar. İkili arasındaki yüzleşme can yakıcı olacaktır... Öte yandan Harun, halası Maide’ye gider ve ona ihtiyacı olduğunu söyler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!