Paramparça 47.Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 47.Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 11:31

TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça dizisinin 47. bölüm fragmanı yayında. Paramparça dizisinin 46. bölümünde neler yaşandı? Gülseren ile Cihan arasındaki uçurum büyüyor mu? Paramparça 47.Bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Heyecanın ve entrikanın bir an olsun dinmediği dizide, Dilara, Harun'un planlarını Cihan'dan öğreniyor. Gülseren ve Cihan arasındaki uçurum ise gittikçe büyüyor. İşte detaylar…

Geçtiğimiz Hafta Yayınlanan Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hamile olduğunu öğrenen Dilara, bebeğini doğurup doğurmamakla ilgili endişelerini açmak için en yanlış kişi olan Candan’ı seçer. Dilara’nın hamileliği ile şoka giren Candan, Harun ile Dilara’nın evleneceklerini anlayınca Cihan ile iş birliği yapmaya karar verir.

Dilara’nın düşmanı Harun ile evleneceğini öğrenen Cihan da Harun’u bitirmek için Candan’dan faydalanması gerektiğinin farkındadır. Cihan ve Harun arasındaki yüzleşmede Harun ‘kardeşinin katili’ olarak gördüğü Cihan’a kinini kusar. Dilara ise tüm gerçeklere kulağını tıkamıştır.

Haberin Devamı

Cihan ile evlilik hazırlığında olan ve kendisine gelinlik seçen Gülseren, Cihan’la buluşacağı şık restoranda kendisi hakkında konuşulanlara tanık olur. Sinir içinde restoranı terk eden Gülseren evde de Hazal’ın aşağılamalarına maruz kalır.

Artık Hazal ile yaşaması mümkün değildir. Gülseren’in evden kovduğu Hazal bunu yine Cansu’nun canını yakmak için bir fırsat olarak kullanır.

Paramparça 47.Bölüm Fragmanı Yayında

Dilara Büyük Yıkım İçinde!

Harun’la evlenip bebeğini doğurmaya karar veren Dilara, Harun hakkındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Ama esas üzüldüğü,  Harun hakkındaki gerçekleri Cihan’dan duymuş olmaktır. Yalıyı terk eden Dilara için sığınacağı tek liman geçmişinden biridir.

Cihanı Bekleyen Büyük Sürpriz Ne?

Cihan ile evlenmek üzere olan Gülseren, içini kemiren şüpheleri Cansu ile paylaşır. Kendisini affettirmek için Gülseren’in evine giden Cihan’ı burada büyük bir sürpriz beklemektedir... Öte yandan, Cihan’ın yanına taşan ve lüks hayatın keyfini sürmeye başlayan Hazal yine başını belaya sokar.

Silahlar Patlıyor!

Ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almaya karar veren ve çekmecesinden silahını çıkartan Cihan’ı engellemek isteyen Yıldırım, Cihan’ın üzerine bir hamle yapar ve ikili arasındaki itişme sırasında silah patlar.

Haberin Devamı

İlgiyle beklenen Paramparça 28 Aralık saat 20:00’da TV ekranlarında.

PARAMPARÇA 47. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!