Özel locada Formula 1 keyfi

Güncelleme Tarihi:

Özel locada Formula 1 keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2006 00:00

Petrol Ofisi Formula 1 Türkiye Grand Prix 2006, dünyanın dört bir tarafından gelen milyonlarca yarışseveri İstanbul Park’ta buluşturdu. Ferrari’nin genç pilotu Felipe Massa’nın birincilik kupasını kaldırdığı yarışlarda, İstanbul Park pisti de her yönüyle otoritelerden tam not aldı.

İstanbul Park’ın konukları arasında sosyete ve sanat camiasının tanınmış simaları da vardı. Çoğu kez iş ortamında takım elbiseyle görmeye alıştığımız ünlü isimler, kıyafetlerinde bu kez Formula’nın renkliliğini yansıttılar. Özel bölümün davetlileri kendilerine ayrılan localarda Divan Oteli tarafından hazırlanan kusursuz bir menü ile ağırlandı.

Shell’in Türkiye Genel Müdürü Canan Ediboğlu, Shell-Turkas şirketinin Yürütme Kurulu Başkanı George Spanoudis ve Shell Dünya Başkan Yardımcısı Leslie Van De Walle’ye ev sahipliği yaptı.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve eşi Diana Şahenk (üstte), yarışları şirketlerine ait locada izledi.

Alinur Velidedeoğlu ve kız arkadaşı modacı Enci Teker (sağda)de İstanbul Park’taydı.

Foster’s biralarının Türkiye temsilcisi Anadolu Grubu’nun yöneticileri Kamil Yazıcı ve Tuncay Özilhan, Foster’s standından yarışı izledi. Özilhan’ın eşi Emine Hanım da sıkı bir F1 tutkunu olduğunu söyledi.

Yarışın birincisi Ferrari’nin üst düzey yöneticilerinden Massimo Cusimano’yla evli olan Burcu Esmersoy, yarışları kaçırmadı.

Genç işadamı Özcan Tahincioğlu ve eşi Aylin Tahincioğlu Formula heyecanına, çocukları Emre ve Alara’yı da ortak ettiler.

İşleri dolayısıyla Bodrum-İstanbul arası mekik dokuyan Selmin Çapa ve yakın arkadaşı Tilda Tezman’la yarışları izledi.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Toyota’nın üst düzey isimlerinden Teiji Tachibana ve Thierru Dombreval’la birlikte.

Ralf Schumacher yarış öncesi stresini Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ayhan Bermek, kızı Hande Bermek Başoğlu ve torunu Can Bermek Başoğlu ile attı.

Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Ali Kibar ve eşi Şafak Hanım da sıkı bir F1 tutkunu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!