Özel hayatıma pek fazla kafa yoramıyorum

Güncelleme Tarihi:

Özel hayatıma pek fazla kafa yoramıyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 09:36

Fox TV’de yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Karagül dizisinin Baran karakteri Mert Yazıcıoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Dizide asi bir genci canlandıran Yazıcıoğlu, kendi yaşamıyla ilgili bilinmeyenleri, usta oyuncularla çalışmanın nasıl bir duygu olduğunu ve diziyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Haberin Devamı

Mert Yazıcıoğlu, 1993 doğumlu. İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okuyan Yazıcıoğlu, şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Karagül dizisinde canlandırdığı Baran karakteri ile ekranlara geliyor. Daha önce Kayıp Şehir dizisinde ve Dedemin İnsanları filminde rol alan Mert Yazıcıoğlu, istediği mesleğin bu olduğunu ve yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini üstüne basa basa söylüyor. Gelin, oyunculuğa gönül vermiş Mert Yazıcıoğlu’nu daha yakından tanıyalım…

Öncelikle sizi kısaca tanıyalım. Oyuncu olmadan önce neler yapıyordunuz?
Oyuncu olmaya karar vermeden önce tekdüze bir hayat yaşıyordum diyebilirim. Sabah kalkıp okula giden, akşam ise arkadaşlarıyla dışarı çıkan bir Mert vardı.

İşletme bölümünde okuyorsunuz ama oyunculuğu seçmişsiniz. Oyuncu olma kararınızdaki en büyük etken neydi? Okuduğunuz bölümle ilgili bir şey yapmayı düşünüyor musunuz?
İtiraf etmeliyim ki ben utangaç ve çekingen bir insandım. Oyunculuk, hayallerimi süsleyen bir işti. Kâğıt üzerinde yazılıp çizilen bir karaktere hayat vermek beni çok heyecanlandırıyor, bu heyecanın her zaman süreceğine inanıyorum. Kendi bölümümle ilgili bir iş yapmayı düşünmüyorum. İstediğim meslek buydu ve bu yönde sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum.

Haberin Devamı

Oyunculuk hikayeniz nasıl başladı? Oyunculukla ilgili bir eğitim aldınız mı?
Arkadaşımın oynadığı bir dizi setine gittim ve orda Can Sipahi'yle tanıştım. Sağ olsun bana çok yardımcı oldu ve beni Sumru Onat’ın sahibi olduğu Cast 33’e yönlendirdi. Farklı farklı deneme çekimlerine gittim ve bir gün Ümit Çırak'la tanıştım. Ümit Çırak bana eğitim almayı isteyip istemediğimi sorduğunda gerçekten çok heyecanlandım ve kabul ettim. Oyunculuk eğitimiyle birlikte Kayıp Şehir dizisinde Furkan rolüyle başladım. Yani benim için bir eğitim alanı daha oluştu.

RÖPORTAJIN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!