Oya Doğan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Oya Doğan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 09:56

Kanal D’nin sevilen eğlence programı Beyaz Show’a bu hafta Oya Doğan konuk olacak. Her Cuma günü yayınlanan Beyaz Show programının konuğu Oya Doğan kimdir? Ünlü gazeteci ve yazar Oya Doğan’ın hayatı ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Beyaz Show'un bu haftaki konuklarından birisi de Oya Doğan. Haberleri ile oldukça ses getiren Oya Doğan nerelerde çalıştı? Oya Doğan kimdir? İşte bilinmeyenleri..

OYA DOĞAN KİMDİR?

İstanbul Bilgi Üniversitesi siyaset bilimi mezunu olan Doğan, televizyonculuğa 18 yaşında 32. Gün programında başladı. Mehmet Ali Birand, Rıdvan Akar ve Banu Acun’la birçok belgesel ve haber dosyasına imza attıktan sonra Haftalık Dergisi’ne transfer oldu.

Yaptığı haberler ses getirince Vatan Gazetesi hafta sonu eklerinde gündemi belirleyen röportaj yapmaya başladı. 2008 yılında “Hayatımda başka bir şey denemek istiyorum” diyerek Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filminin kamera arkası belgeselini çekti. Aralık 2008’de Habertürk gazetesine transfer oldu. Dizilerin hayatımızı etkilediğini ifade etti ve setleri bilmesi nedeniyle Türk televizyon dizi muhabiri oldu.

Haberin Devamı

Oya Doğan kimdir

BAKMADAN GEÇME!