Osmanlı topundan iktidar desteği

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı topundan iktidar desteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 22:09

Cinsel sorunları çözdüğü öne sürülen çok sayıda bitkisel hap, krem, sprey, jel, macun ya da benzeri ürün piyasada bolca müşteri buluyor. İlaçlar Osmanlı topu, Tibet viagrası, James Bond 007 gibi ilginç isimleriyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Cinsel sorunlara ‘bire bir geldiği’ iddia edilen cinsel ilaçların en büyük kozu tamamen doğal ve sıfır riskli olduklarının öne sürülmesi.
Piyasadaki pek çok ürün ‘doğadan gelen güçle’ ereksiyon sağlama, boşalmayı geciktirme, penis büyütme-kalınlaştırma, sperm artırma, kadınları uyarma ya da vajinismusu tedavi etmeyi vaat ediyor.
Dev ilaç firmalarının milyonlarca dolarlık harcama ve yıllar süren uzman çalışmalarıyla bulamadıkları çözümü yulaf samanı, ginseng, ginkgo, pırasa ve ısırgan tohumu, keçi boynuzu gibi bitkilerle sunuyor.
Ürünlerin bazıları ‘unisex’. Yani aynı anda hem erkeklerde hem de kadınlarda mevcut bütün cinsel sorunlara deva olduğu iddia ediliyor. Yani erkeklerde ereksiyon sorununu hallederken, kadınları da ‘azdırarak’ cinsel isteksizlik sorununu çözüveriyor.
İlaçların isimleri de içerikleri ve vaatleri kadar iddialı ve ilginç. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’ndan alınan ruhsatla satılan bu ürünler hiç de ucuz değil. Örneğin Osmanlı topunun paketi 49, Amerikan ateşi 59, Çakşır 109, Red kangurusu 45, Powerful Afrodizyak kadın azdırıcı damla 99, Yeşilex 027 Çakşır köklü bitkisel karışım 79.50, afrodizyan içeceğin kutusu 19 lira.

Haberin Devamı

Cinsel sorunları bitkisel hap çözemez

Bu ürünler her türlü cinsel sorunun çözümü gibi sunuluyor. Halbuki çok sayıda ve farklı cinsel sorun ve işlev bozukluğu var. Hepsinin nedenleri, seyri ve tedavileri farklı. Bize gelen hastalar, “Bitkisel takviye alıyorum” diyor. Bunların yan etkiler ancak reçeteli kimsayal ilaçlarda görülüyor. Önerimiz, bu ilaçlar yerine ilgili doktorlara başvurulması. Bu tür ürünleri kadınlar da çok kullanıyor. Cinsel isteksizlik çeken, vajinismus olan kadınlar böyle maddelerle sorunu çözebileceğini sanıyor. Tüm bu sorunları sadece enerji içeceği alarak çözmeye çalışmak başımızı kuma gömmek gibi bir şey.

Doğal deniyor ama içlerinde kimyasal var

Birçok kişi bu ürünleri cinsel performansı artırmaya yönelik kullanıyor ve mevcut durumlarının tıbbi ilaç kullanacak kadar ciddi olmadığını düşünüyor. Bitkisel olduğu varsayılan ürünlerin çoğunda aslında bizim de sertleşme sorunu tedavisinde önerdiğimiz, damar genişleterek peniste kan artışına yol açan ilaçlar var. Ayrıca yine bitkisel olduğu söylenen bazı ürünlere erkeklik hormonu (testosteron) ilave edilerek cinsel arzuda artış ve gece ereksiyonlarında iyileşme sağlanmaya çalışılıyor. Bu ilaçların  kontrolsüzce alınması baş ağrısı, mide bulantısı gibi bazı hafif belirtiler veya ani tansiyon düşüklüğü, bayılma ve prostat kanserinin ilerlemesi gibi hayati rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Ayrıca bazı ürünler karaciğer enzimlerini artırarak karaciğer yetmezliğine yol açabiliyor.

Haberin Devamı

NE BÜYÜR NE KALINLAŞIR

Bitkisel ürünlerle penis büyümesi veya kalınlaşması, ergenliğini tamamlamış kişilerde imkânsız.
Bu ürünler, onları bu amaçla kullanan erkeklerde maddi kayıp, hayal kırıklığı ve psikolojik sorunlar yaratabilir. Sertleşme sorunu çeken erkeklerin bir kısmı bu ürünleri deniyor; fayda göremeyince bize başvuruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!