Öpeyim geçsin

Güncelleme Tarihi:

Öpeyim geçsin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 16:03

Haberin Devamı

SOSYETEYE GÜZELLİK TÜYOLARI

Vogue ve London Times tarafından dünyanın en iyi dermatoloğu seçilen ünlü güzellik gurusu Dr. Howard Murad, her yıl farklı ülkelerde gerçekleşen ve bu yıl Türkiye’de yapılan Uluslararası Spa Zirvesi’ne katıldı. Hello! dergisinin SuAda’da düzenlediği ve cemiyet hayatının ünlü kadınlarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Dr. Murad, güzellik ve cilt bakımıyla ilgili tüyolar verdi. Dr. Murad, katılımcılara ayrıca henüz satışa çıkmayan yeni ürünlerini hediye etti.

MODA VE EĞLENCE BİR ARADA
Moda dergisi Elle, Hillside Su’da eğlenceli bir hafta sonu organizasyonu gerçekleştiriyor. Dün Grey Goose Party ile başlayan “Fun&Fashion Weekend at Hillside Su” adlı davet, bu akşam “Akmerkez FashiON the Beach” defilesi ve after party ile devam edecek. Moda, tasarım, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı etkinlik, yarın sürpriz aktivitelerle son bulacak.

 

Haberin Devamı


BODRUM TATİLİ
Metro Turizm’in sahibi Talip Öztürk, gönlünü 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Gizem Çetin’e kaptırdı. Öztürk, Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan ve bir TV kanalında staj yapan 1988 doğumlu Çetin ile geçtiğimiz mart ayında, ıbrahim Tatlıses’in sahneye çıktığı Günay Restoran’da tanıştı. ılişkileri kısa sürede aşka dönüşen çift, şu sıralar Bodrum’da birlikte tatil yapıyor.

ÖPEYİM GEÇSİN


Aşkın Nur Yengi, önceki gün tek başına ıstinye Park’taydı. Çiçekli eteği ve sandaletleriyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, uzun süredir üzerinde çalıştığı maxi single’ının haziran ayında piyasaya çıkacağını söyledi: “Hareketli şarkılardan oluşan bir çalışma oldu, adı ise Öpeyim Geçsin.” ? Ece GÜNDÜZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!